Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Dave Roelvink

Bekende DJ'S

Gerard Ekdom

Radio DJ'S

DeeJay MENM

Allround DJ'S

Dj Maurice

Feest DJ'S

DJ MISS NICKY

Female DJ'S

12dance

DJ Act / band

Low Budget discoshow

Drive in Shows

DJ BOEKEN?

​U wilt een DJ boeken? Bent u een bruiloftsfeest aan het organiseren en wilt u graag een DJ die komt optreden? Maar is uw budget beperkt? Dan bent u bij TML Entertainment aan het juiste adres. Wij zijn een artiestenbureau en werken samen met bekende en onbekende Nederlandse DJ´S. Bij ons kunt u eenvoudig een DJ boeken.

DJ BOEKEN BIJ TML ENTERTAINMENT!

Wilt u graag een ​DJ boeken, maar heeft u nog geen geschikt entertainmentbureau gevonden? Dan moet u bij TML Entertainment zijn. TML Entertainment werkt samen met verschillende artiesten, die van uw bruiloftsfeest een echt feest maken. Als u de DJ heeft uitgekozen, kijken wij of de DJ op de datum beschikbaar is. Vervolgens sturen we u een passend voorstel en kunnen we voor u de DJ in optie zetten. Als u akkoord bent met het voorstel, boeken wij definitief de DJ!
Staat de DJ die u zoekt niet op onze website vermeld? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

DJ INHUREN EN MEER

​Bij TML Entertainment kunt u niet alleen terecht voor een DJ. Wij werken ook samen met zangers, zangeressen en bands. Tevens kunt u kids, sinterklaas en kerst entertainment bij ons boeken. Waar u ook naar op zoek bent, wij regelen het voor u!

HOGE KLANTTEVREDENHEID

​Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk. Wij zijn namelijk pas tevreden als u tevreden bent. Daarom doen we er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Heeft u een tip of suggestie ter verbetering? Laat het ons weten. Wij stellen uw feedback zeer op prijs. Geef uw tip of suggestie door via e-mail of per telefoon.
​Tevens kunt u een beoordeling invullen. Hierin kunt u ons een cijfer geven. Op dit moment zijn onze klanten erg tevreden. We worden namelijk beoordeeld met een 9,3! Hier zijn wij erg trots op en we doen er dan ook alles aan om op dit niveau te blijven werken.

VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen over ​coverband boeken of wilt u graag advies van de entertainment adviseur? Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen op onze website. Wellicht staat uw vraag met het antwoord er tussen!

Back To Top