TMl Entertainment

DJ Michiel

DJ MICHIELBOEKEN?

Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Michiel.

Met zijn strakke en vlotte manier van mixen en presenteren, weet DJ Michiel iedere zaal op zijn kop te zetten. Bovendien is hij een vertrouwd gezicht in cafés, clubs, discotheken en bij diverse evenementen in heel Nederland. Daarnaast wordt hij veel gevraagd voor bruiloften en bedrijfsfeesten.

Wat DJ Michiel echt onderscheidt, is zijn energieke manier van draaien en zijn speelse gebruik van de microfoon. Hij weet perfect in te spelen op het publiek en maakt van elke gelegenheid een topfeest. Zijn muziekstijl is zeer gevarieerd, met onder andere danceclassics, disco, 80’s en 90’s hits, merengue, salsa, moombahton, beach- en deephouse, top 40-hits, foute hits, Nederlandstalig en feestmuziek. Kortom, hij draait werkelijk alles!

Wat ook interessant is, is dat hij steeds vaker in combinatie met een band te zien is. Hij bouwt de avond op, verzorgt de muziek tijdens de pauzes van de band en zorgt voor een spetterende afsluiting van de avond. Dit geeft een extra dimensie aan zijn optredens.

Dus, als je op zoek bent naar de perfecte DJ voor jouw feest of evenement, dan is DJ Michiel absoluut de juiste keuze. Met zijn enthousiasme en talent weet hij het dak eraf te blazen en de zaal plat te krijgen.

DJ MICHIELBOEKEN BIJ TML ENTERTAINMENT

TML Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten zoals zangers, DJ’S en bands voor jou evenement.

Wij helpen je graag met al je vragen over DJ Michiel.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het boekingsformulier of bel  071 – 747 1516

 

 

DJ Michiel

Show specificaties

All Round | Feest DJ

  • Duur: maximaal 4 uur
  • Techniek: exclusief of inclusief
  • Prijs: op aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING