TMl Entertainment

veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht van veelgestelde vragen bij TML Entertainment. Zit het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via de mail of bel ons op 071-747 15 16 Wij beantwoorden graag al je vragen.
Je ontvangt via de mail van TML Entertainment de overeenkomst en rider van de artiest. Op deze overeenkomst staan alle afspraken (tijden, locatie, contactpersoon etc.) die gemaakt zijn. Na ontvangst van de ondertekende overeenkomst contract dien je deze samen met de rider te ondertekenen en binnen vijf dagen te retourneren per mail of post. Pas na ontvangst van de ondertekende overeenkomst en rider is de boeking definitief.
Na ontvangst van de ondertekende overeenkomst en rider ontvang je van ons de factuur. Deze dient uiterlijk 14 dagen voorafgaand aan het optreden te worden voldaan, tenzij anders is afgesproken.
Op werkdagen ontvang je van ons telefonisch of via de mail binnen 24 uur de beschikbaarheid en offerte van de artiest. In de weekenden reageren wij binnen 24 uur via de mail.
Artiesten kunnen vrijblijvend in optie worden genomen voor 14 dagen mits er anders in de offerte wordt afgesproken. Je hebt dan 14 dagen de tijd om de optie om te zetten naar een boeking of de optie weer vrij te geven. Mocht er binnen 14 dagen geen beslissing genomen zijn, dan zal de optie automatisch komen te vervallen of opnieuw moeten worden aangevraagd.

Alle genoemde prijzen op onze website zijn exclusief BTW ( 9%) en eventueel 7% BUMA