TMl Entertainment

DJ Jurgen

DJ JURGEN BOEKEN?

Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dj Jurgen.

Zijn muzikale reis begon te floreren in 1999, toen hij een muzikaal fenomeen creëerde dat de tand des tijds heeft doorstaan. Als radio-presentator was  DJ Jurgen altijd druk met muziek en de dance muziek maakte dat hij als producer steeds bekender werd.

In het voor DJ Jurgen gedenkwaardige jaar 1999 lanceerde DJ Jurgen “Better Off Alone”, een single die niet alleen de Nederlandse hitlijsten domineerde maar ook internationaal de harten van muziekliefhebbers veroverde. Het nummer bereikte de top 10 in Nederland en bereikte zelfs een indrukwekkende tweede plaats in het Verenigd Koninkrijk. “Better Off Alone” bleek niet alleen een hit, maar een tijdloze klassieker die de soundtrack vormde voor vele dansvloeren over de hele wereld.

Een jaar later, in 2000, voegde DJ Jurgen een andere parel toe aan zijn kroon met “Higher & Higher”. Dit nummer schitterde eveneens in de Nederlandse top 10, waardoor zijn status als een van de meest invloedrijke figuren in de elektronische muziekscène werd bevestigd.

Terwijl hij zijn stempel drukte op de hitlijsten, evolueerde DJ Jurgen in de loop der jaren tot een veelgevraagde producer, wiens vakmanschap en innovatieve benadering van muziek hem onderscheidden. Naast zijn werk als producer, heeft hij zich ook ontpopt als een veelzijdige radiopersoonlijkheid. Momenteel deelt hij zijn passie voor muziek met luisteraars als host van een programma op het gerenommeerde radiostation Wild FM, waar een harmonieuze mix van beats en vibes laat horen.

DJ JURGEN BOEKEN BIJ TML ENTERTAINMENT

TML Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten zoals zangers, DJ’S en bands voor jou evenement.

Wij helpen je graag met al je vragen over DJ Jurgen.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het boekingsformulier of bel  071 – 747 1516

Dj Jurgen

Show specificaties

DJ Act

  • Duur: 1x 90 minuten
  • Techniek: Niet inbegrepen
  • Prijs: Op aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING