TMl Entertainment

Jody Bernal

JODY BERNAL BOEKEN VOOR EEN OPTREDEN?

Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jody Bernal.

ZANGER JODY BERNAL

Werd geboren op 12 november 1981 in Bogota (Colombia). Toen hij bijna drie maanden oud was, werd hij geadopteerd door een Nederlands gezin en groeide hij op in de stad Delft. Zoals iedereen uit Nederland weet heeft hij op 18-jarige leeftijd een enorme nummer 1-hit gescoord met de remake van het Argentijnse zomernummer ‘Que Si, Que No’.Tot dit jaar is dit nummer nog steeds de langst genomineerde nummer één hit in de Nederlandse muziekgeschiedenis, 15 weken om precies te zijn! Verschillende hits volgden zoals ‘Oh Bambolero’, ‘Un Beso Mas’, ‘Me and You’, ‘Dreams’ en ‘Chica Bonita’, waarmee hij talloze prijzen en gouden platenstatussen ontving. Jody is, vanwege zijn succes, sindsdien een publieke figuur.

DJ JODY BERNAL

Toen Jody’s interesse in housemuziek begon te groeien, begon hij zijn eigen muziek te produceren. Door discipline en doorzettingsvermogen ontwikkelde hij zichzelf in het vak van het produceren van muziek. Zijn voorkeur gaat uit naar muziek voor de clubs en festivals. Hij begon als bekend gezicht met DJ’en en werd plotseling omarmd door de clubscene in Amsterdam. Begonnen als resident DJ in de trendy en homovriendelijke Club ‘NYX’ in Amsterdam, begonnen mensen zijn DJ-vaardigheden op te merken en zijn kwaliteit als performer te herontdekken. Jody’s eclectische geluid, een populaire mix van house, disco en all-time hits, zorgde ervoor dat de promotors van evenementen door het hele land zijn gepassioneerde DJ-set wilden boeken.

Vanaf nu heeft Jody Bernal een geweldige lijst opgebouwd met evenementen waar hij heeft opgetreden, zoals Valtifest, Solar Festival, Bungalup, Freshtival, Wish Outdoor, Amsterdams Verbond, Dance Valley, Paaspop, 7th Sunday, Vunzige Deuntjes en nog veel meer. Hij is zijn eigen clubconcept gestart, ‘Sjiek de Friemel’, dat inmiddels een populair evenement is geworden in drie grote steden in Nederland. Hij heeft zelfs alle clichés van de ‘Child Pop Star’ achter zich gelaten en is uitgegroeid tot een cult-dj-persoonlijkheid in de bruisende Nederlandse clubscene. Nu er nieuw repertoire op komst is, wil Jody Bernal een kick toevoegen aan zijn opnieuw uitgevonden carrière. En soms zingt hij tijdens zijn DJ-set, als de sfeer precies goed is, zelfs live ‘Que Si, Que No’ om het publiek te laten zien dat hij nog steeds trots is op waar hij vandaan komt.

JODY BERNAL BOEKEN DOE JE BIJ TML ENTERTAINMENT

TML Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten zoals zangers, DJ’S, bands voor jou evenement.

Wij helpen je graag met vragen over Jody Bernal. Neem vrijblijvend contact met ons op via het boekingsformulier of bel  071 – 747 1516

Jody Bernal

Show specificaties

DJ Act

  • Duur optreden: 1x 60 minuten
  • Techniek: Exclusief
  • Prijs: op aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING