Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl

Artiestenbureau TML Entertainment

Bent u een feest aan het organiseren en wilt u graag een artiest laten optreden? Bent u daarom op zoek naar een goed en betrouwbaar ​artiestenbureau​? TML Entertainment is een ​artiestenbureau​ met een ruim aanbod aan bekende en onbekende Nederlandse artiesten.

Artiest boeken bij artiestenbureau TML Entertainment

Bij ons kunt u van alles boeken. Van een bekende Nederlandse zanger, zangeres of bijvoorbeeld een coverband, maar ook voor een look a like, imitator of crazy piano act, kunt u bij ons artiestenbureau terecht. Denk ook eens aan klein amusement zoals een pianist tijdens een diner of zakelijk evenement of een saxofonist boeken of saxofoniste inhuren. Alle soorten artiesten boeken is dan ook mogelijk.

​TML Entertainment is een artiestenbureau die samenwerkt met artiesten die u kunt boeken voor een optreden of act. Wij werken zowel met bekende als onbekende Nederlandse artiesten samen. Naast zangers en zangeressen kunt u bij ons terecht voor kids, sinterklaas of kerst entertainment. Ook werken wij samen met presentatoren. Bent u dus op zoek naar een presentator voor een evenement? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u weet welke artiest u wilt inhuren, kijken wij of de artiest op de betreffende datum beschikbaar is. Vervolgens leggen we u een voorstel voor en kunnen we de artiest voor u in optie zetten. Als u akkoord bent met het voorstel, boeken wij de artiest definitief voor u.

Aansluiten bij artiestenbureau

​Bent u artiest en wilt u graag meer bekendheid en meer optreden? Dan kunt u zich aanmelden bij TML Entertainment. Op onze website vindt u een formulier die u kunt invullen. Vul dit formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen elke aanmelding zeer serieus en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wie weet staat u over een paar weken op onze website en wordt u geboekt voor een optreden op een evenement! Via TML Entertainment krijgt uw carrière een boost!

Klanttevredenheid

​Klanttevredenheid staat bij TML Entertainment hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Onze klanten hebben de mogelijkheid om een beoordeling over ons in te vullen. Bij deze beoordeling kunnen ze ons ook een cijfer geven. Op dit moment zijn onze klanten erg tevreden. We worden namelijk beoordeeld met een 9,3! Daar zijn wij erg blij mee. Ook de punten ter verbetering nemen wij mee. Wij doen er alles aan om onszelf te verbeteren.

Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over ​artiestenbureau​ TML Entertainment? Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
​Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen op onze website. Wellicht staat uw vraag met het antwoord er tussen.

Back To Top