TMl Entertainment

First Class Flamingos

FIRST CLASS FLAMINGOS BOEKEN?

Hier vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van First Class Flamingos

EERSTEKLAS PARTY-ANIMALS

Op zoek naar een band die je feest naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met First Class Flamingos, dé feestbeesten die je evenement onvergetelijk maken! Met hun brede repertoire en professionele aanpak weten ze precies hoe ze het dak eraf kunnen spelen en het publiek kunnen laten dansen.

First Class Flamingos is een naam die al veel zegt. Deze band bestaat uit zes getalenteerde muzikanten, allemaal afgestudeerd aan de gerenommeerde Rockacademie. Met hun jarenlange podiumervaring weten ze precies hoe ze het publiek kunnen vermaken en betrekken. Ze zijn geboren entertainers en staan met twee benen op het podium, klaar om jouw feest tot een succes te maken.

MEDLEY MACHINE

Wat deze band echt uniek maakt, is hun veelzijdigheid. Ze spelen een breed scala aan muziekgenres, van funky hits tot zomerse dance tracks en zelfs Nederlandstalige nummers. Of je nu een fan bent van Bruno Mars, Beyoncé of de hits uit de jaren nul, First Class Flamingos heeft het allemaal in huis. Ze spelen tientallen songs in medley-vorm, zodat er voor ieder wat wils is.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij First Class Flamingos. Als professionele muzikanten weten ze hoe belangrijk het is om een geweldige sound en een strakke performance neer te zetten. Ze investeren in hoogwaardige apparatuur en zorgen ervoor dat het geluid perfect is afgestemd op de locatie. Zo kun je genieten van een geweldige muzikale ervaring.

Ben je op zoek naar een band die je feest naar een hoger niveau tilt? Kies dan voor First Class Flamingos. Met hun professionele aanpak, brede repertoire en ongeëvenaarde podiumervaring zorgen ze ervoor dat jouw evenement een groot succes wordt. Neem vandaag nog contact met hen op en maak van jouw feest een onvergetelijke gebeurtenis!”

FIRST CLASS FLAMINGOS BOEKEN

TML Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten zoals zangers, DJ’S en bands voor jou evenement.

Wij helpen je graag met al je vragen over First Class Flamingos.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het boekingsformulier of bel  071 – 747 1516

First Class Flamingos

Show specificaties

COVERBAND

  • Duur: 1x 90 2x 60 of 3x 50 min.
  • Techniek: Inclusief M-set
  • Uitbreiding: diverse mogelijkheden
  • Prijs: op aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING