TMl Entertainment

Los Genietos

LOS GENIETOS BOEKEN?

Hier vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Los Genietos.

Een Bruisende avond vol muziek, dans en onvergetelijke momenten. Los Genietos, bestaande uit 2 getalenteerde DJ’s en 2 geweldige zangers, nemen het podium over en laten de zaal op zijn grondvesten schudden met de allergrootste feest- en dancehits. De sfeer is elektrisch, de beats zijn meeslepend en de stemmen van de zangers raken je recht in het hart.

Terwijl de muziek door de speakers knalt en de lichten de dansvloer verlichten, voel je de energie van het publiek om je heen. Iedereen danst, lacht en geniet van het moment, samen één grote familie van feestgangers die alle zorgen van zich af laten glijden.

De combinatie van de DJ’s die naadloos de ene hit na de andere mixen en de zangers die met hun krachtige stemmen de emoties weten te raken, zorgt voor een unieke en onvergetelijke ervaring. Het is alsof de muziek je ziel beroert en je meeneemt op een reis vol vreugde en extase.

Dus laat jezelf gaan, dans alsof niemand kijkt en geniet van elk moment alsof het je laatste is. Los Genietos brengt je een avond vol magie, waar de muziek de taal spreekt die iedereen verstaat. Dit wordt een avond om te koesteren, vol herinneringen die je voor altijd bij zullen blijven

LOS GENIETOS BOEKEN BIJ TML ENTERTAINMENT

TML Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten zoals zangers, DJ’S en bands voor jou evenement.

Wij helpen je graag met al je vragen over DJ Act Los Genietos.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het boekingsformulier of bel  071 – 747 1516

 

 

Los Genietos

Show specificaties

DJ / Zang Act

  • Twee zangers
  • Twee DJ’S
  • Duur: 90 min.
  • Techniek: niet inbegrepen
  • Prijs: op aanvraag

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING