TMl Entertainment

DJ Jose

DJ JOSE BOEKEN?

Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Jose.

Op dit moment heeft DJ JOSE in bijna iedere Nederlandse club gedraaid en was zeer succesvol in plaatsen als Alanya (Turkije), Albanië, Oslo (Noorwegen), Gran Canaria, Lloret de Mar, Blanes, Salou (Spanje), Korfu, Mykonos, Kreta (Griekenland), Israël, Curaçao, Aruba, St. Maarten en het subtropische eiland Bermuda. Verder is DJ JOSE ook een bekend gezicht op de grote evenementen als: Mysteryland, Dance Valley, Free Festival en Trance Energy. Ook is hij regelmatig te vinden in clubs als: Vak Zuid, Opium en de Xtralarge feesten in Kingdom te Amsterdam.

Op producerend vlak liet DJ JOSE met diverse hits van zich horen na “Wrong=Right” (1998), “House of Justice” (1999) volgden de singles “II Symbols” (2001) en “Access” (2001) en in 2003 : “Hecitate” wat ook in Engeland, Oostenrijk en Duitsland een grote hit was. De opvolger liet even op zich wachten maar twee jaar later stond “Stepping in To The Beat” (2005) in de hitlijsten van Engeland, Frankrijk, Spanje en Portugal. De meeste van deze platen werden in samenwerking met collega DJ/Producer G-spott (Richard Durant) geproduceerd.

In 2006 komt DJ JOSE met zijn single “Dedication” een samenwerking tussen DJ JOSE en DJ/Producer John Marks, de plaat gaat wederom in het buitenland helemaal “los”maar Nederland blijft achter. Met “Turn The Lights Off” laat DJ JOSE zien dat hij ook nog steeds dikke hits in eigen land kan scoren, voorjaar 2007 stijgt de single naar de hoogste regionen in de Nederlandse Top 40, maar ook in de rest van Europa komt de plaat in de alle dancecharts voor. De opvolger Physical Attraction is december 2007 een feit, met wederom een top40 notering staat deze plaat momenteel nog in menig playlist.

DJ JOSE BOEKEN BIJ TML ENTERTAINMENT

TML Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten zoals zangers, DJ’S en bands voor jou evenement.

Wij helpen je graag met al je vragen over DJ Jose.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het boekingsformulier of bel  071 – 747 1516

 

DJ Jose

Show specificaties

DJ Act

  • Duur: 1x 90 minuten
  • Techniek: Niet inbegrepen
  • Prijs: Op aanvraag

 

Kijk ook eens bij:

DJ Jose & G-Spott

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING