TMl Entertainment

Rondje Doe Maar

Rondje Doe Maar is Neerlands enige echte Doe Maar tribute band! In eigen stijl brengen zij de muziek van Doe Maar zo authentiek mogelijk over.

Rondje Doe Maar is een tribute band, opgericht uit liefde voor de muziek van de legendarische band Doe Maar. In eigen stijl brengt de band de muziek zo authentiek mogelijk over. Rondje Doe Maar is in staat om de beleving van de hoogtij dagen van Doe Maar – uit de jaren tachtig – te laten herleven. Ook de sfeer van de latere concerten wordt niet geschuwd.

Rondje Doe Maar speelt alle krakers zoals “Is dit alles” “Belle Helene” “32 jaar” “De bom” en vele andere. Rondje Doe Maar staat garant voor een avond uitzinnig vermaak! Even weer helemaal terug in de jaren tachtig.

Enkele quotes uit het publiek: “Ik kon ze allemaal meezingen”, “Wat een geweldige band zijn jullie!” en “Die glimlach krijg ik niet meer van m’n gezicht!”

RONDJE DOE MAAR BOEKEN ?

Wilt u de tribute band Rondje Doe Maar boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al uw artiesten boekingen. Op deze pagina vind u alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van de tribute band Rondje Doe Maar.

WILT U MEER INFORMATIE OF RONDJE DOE MAAR BOEKEN?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Rondje Doe maar

Show specificaties

Tribute Band

Duur optreden: 1x 90 of 2x 45 minuten

Techniek: op basis van inprikken

Prijs: v.a. 1950,– ex BTW

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING