TMl Entertainment

Queens of Abba Tribute

QUEENS OF ABBA TRIBUTE BOEKEN?

Hier vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Queens of Abba Tribute.

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal).

THE QUEENS OF ABBA TRIBUTE is makkelijk inzetbaar voor o.a. festivals, feesttenten en bedrijfsfeesten waar een complete band als THE BEST ABBA TRIBUTE fysiek of financieel wat lastiger is. Wel dezelfde kwaliteit, alléén met onze twee geweldige zangeressen inclusief geluidsman.

De show duurt maximaal 45 minuten inclusief toegift. THE QUEENS OF ABBA TRIBUTE prikt in op uw geluidsinstallatie. U moet dus zelf zorgen voor licht- en geluid en podiumaankleding.

Met twee top vocale zangeressen is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud! De zangeressen maken deel uit van THE BEST ABBA TRIBUTE BAND die door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen is tot één van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn ze trots op!

QUEENS OF ABBA TRIBUTE BOEKEN?

TML Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten zoals zangers, DJ’S en bands voor jou evenement.

Wij helpen je graag met al je vragen over Queens of Abba Tribute.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het boekingsformulier of bel  071 – 747 1516

Queens of Abba tribute

Show specificaties

Tribute Tape Act

  • Duur: 1x 45 min
  • Techniek: M-Set
  • Prijs: v.a. 2495,00

 

Met band

The Best Abba Tribute band

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING