TMl Entertainment

Roy Donders

BIOGRAFIE

Roy Donders heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hier naartoe. Gewapend met zijn krultang en talloze bussen haarlak tovert Roy Donders de haren van de dames om tot ingenieuze kapsels met harde krullen, wafeltjes of opgestoken kunstwerkjes.

De ondernemende stylist kan zijn glitterimperium uitsluitend runnen door de onafgebroken steun van zijn familie. Werk en privé lopen dan ook naadloos in elkaar over.Roy Donders heeft een mooi leven zo,  Zo heeft hij zijn eigen huispakkenlijn opgezet. Natuurlijk met een Roy Donders-signatuur, dus: bling bling, steentjes en pailletjes. “Want ik ga echt niets maken zonder steentjes”, aldus Roy. Ook timmert Roy Donders  al jaren flink aan de weg als zanger van het Nederlands lied. Dit zal ook te zien zijn in zijn nieuwe serie.

Nieuwe serie: Op dit moment is Roy Donders weer wekelijks op de buis bij RTL. Dit keer staat onder andere zijn zangcarrière centraal.

Nieuwe single & Album: Ook is Roy momenteel druk bezig met de opnames voor zijn nieuwe single en een album wat dit jaar zal verschijnen.

Roy Donders treedt  altijd standaard met 2 tot 4 danseressen op. Deze oogverblindende dames zorgen voor een zeer mooie complete show.Dus een optreden van Roy Donders is inclusief danseressen!

ROY DONDERS BOEKEN

Wil je Roy Donders huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Roy Donders.

WIL JE MEER INFORMATIE OF ROY DONDERS BOEKEN?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Show specificaties

  • Tape act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Bezetting: 1 personen met 2 of 4 danseressen
  • Techniek: incl. M of  A-set
  • Licht(show): Niet inbegrepen
  • Prijs: op aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING