TMl Entertainment

Frans Bauer

FRANS BAUER BOEKEN?

Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Frans Bauer.

Frans Bauer zag het levenslicht voor het eerst op 30 December 1973 en werd geboren in het Sint Franciscus ziekenhuis te Roosendaal. Toen hij 11 jaar was begon hij met zanglessen te nemen en trad hij regelmatig op in voorprogramma’s van bekende artiesten .

Frans Bauer beproefde samen met zijn producer Emile Hartcamp in 1992 zijn eerste geluk met de uitgifte van een nieuwe cd ‘’ Op weg naar het geluk’’ Toch duurde het echter nog twee jaar voor hij met dit album doorbrak in de hitlijsten.

Met zijn megahit ‘’Als sterren aan de hemel staan’’ brak Frans Bauer definitief door. Vanaf toen scoorde hij hit na hit en werden al zijn nummers goud of platina. Naast zijn Nederlandstalige en Duitstalige soloalbums heeft Frans Bauer ook verschillende duettenalbums. Zijn eerste duettenalbum met Marianne Weber werd een ongekend succes.

Op de releasedatum in 1997 werden van deze CD met o.a de megahit ‘ De regenboog’ maar liefst 302.000 exemplaren verkocht. Ook met Corry Konings heeft Frans een duettenalbum.
Na zijn grote succes in Nederland breide Frans zijn bekendheid uit naar Duitstalige landen. In 1996 beleefde Frans zijn grote doorbraak in Duitseland, Oostenrijk en Zwitserland met zijn releasealbum van ‘ Liebesbriefe’ dat mede door Uwe Busse (producer van de Duitse band de ‘’Flippers) werd geproduceerd.

In 1997 werd het album ‘’ Weil Ich Dich Liebe’’ in maar liefst één week tijd met goud bekroond en dit Duitstalige album werd voor het eerst in de Nederlandstalige geschiedenis een nummer 1 positie in de album top 100.

Ook nu is Frans Bauer nog steeds razend populair bij het grote publiek

FRANS BAUER BOEKEN BIJ TML ENTERTAINMENT

TML Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten zoals zangers, DJ’S en bands voor jou evenement.

Wij helpen je graag met al je vragen over zanger Frans Bauer.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het boekingsformulier of bel  071 – 747 1516

Frans Bauer

Show specificaties

Tape Act

  • Duur: 1x 30 minuten
  • Techniek: incl. M-A set
  • Prijs: op aanvraag

 

Live met Orkest

  • Duur: 1x 45 minuten
  • Techniek: inclusief M-set
  • Prijs: op aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING