TMl Entertainment

Reggae Band Jamaica Papa Curvin

BIOGRAFIE

Reggae band Jamacia Papa Curvin heeft ondertussen de status van een Reggae Legende bereikt. In de jaren 50, zelfs voordat Reggae geboren was, kwam Curvin naar Europa. Vanuit de “Bamboe van Jamaica”, via een muzikale weg over Broadway en Malcolm’s Locks, naar Boney M. Samen met Boney M tourde Curvin als drummer.

Hij trad zelfs op in het Oostblok, waar de meeste andere Westerse bands niet toegelaten werden. Toen begon Curvin met zingen. Aan het begin was hij nogal schuchter maar vrienden en familie spoorden hem aan om door te gaan.

Afscheid nemen van zijn drums kon hij niet. Dus hij deed iets zeldzaams: zingen en drummen tegelijk.

Na 40 jaar in Europa doorgebracht te hebben, keert reggae band Jamaica Papa Curvin terug naar het prachtige eiland Jamaica. Daar runt hij een studio waar hij ook jonge talenten ondersteunt en op weg helpt.

“Ik zie mijn publiek als een deel van mij. Als ik tegen mijn publiek praat, heb ik het gevoel dat ik tegen mezelf praat.”

JAMAICA PAPA CURVIN BOEKEN

Wil je Reggae Band Jamaica Papa Curvin huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Reggae Band Jamaica Papa Curvin.

WIL JE MEER INFORMATIE OF JAMAICA PAPA CURVIN BOEKEN?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Show specificaties

  • Live Band
  • Duur optreden: 75 minuten
  • Bezetting: 7 personen
  • Prijs: Op aanvraag
  • Band is in Europa van mei /t/m september.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING