TMl Entertainment

Groove Department

GROOVE DEPARTMENT BOEKEN?

Hier vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Groove Department.

Groove Department is de ultieme top-100 coverband voor feesten in binnen- en buitenland. Denk aan vier spetterende blazers, een strakke ritmesectie en een waanzinnige frontvrouw. Gedreven door aanstekelijk enthousiasme met een groovy sound en unieke arrangementen. Dát is Groove Department!

Sinds de oprichting heeft de band al vele successen behaald. Zo werden Paradiso en poppodium 013 plat gespeeld in de landelijke finales van de Clash of the Coverbands.

Ook deelde de band het podium met onder andere Guus Meeuwis, Bløf, Miss Montreal en Kensington. De liveshows zijn een uitgekiende mix van populaire hits van nu en de classics van toen. De band speelt door heel Nederland, maar daarnaast gaat Groove Department ook regelmatig op tournee naar het buitenland. Enkele recente bestemmingen zijn Aruba, Bonaire, Curaçao, Frankrijk, Spanje en Suriname.

Met een vast technisch team voor licht en geluid onder leiding van Hans Wijnbergen wordt bij elke gelegenheid de optimale Groove Department sound neergezet.

Dé band voelt zich als een vis in een water op zowel festivals, pleinfeesten en tentfeesten, maar is ook perfect geschikt voor besloten evenementen, bedrijfsfeesten, jubilea and more…

GROOVE DEPARTMENT BOEKEN  BIJ TML ENTERTAINMENT

TML Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten zoals zangers, DJ’S en bands voor jou evenement.

Wij helpen je graag met al je vragen over de coverband Groove Department.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het boekingsformulier of bel  071 – 747 1516

Groove department

Show specificaties

Coverband

  • Duur : 3x 45 of 2x 60 minuten
  • Techniek: Incl tot 300 pers. (indoor)
  • Prijs: v.a. op aanvraag

Extra

  • DJ Optioneel inclusief booth

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING