TMl Entertainment

Flemming

FLEMMING BOEKEN?

Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Flemming.

FLEMMING of te wel (Flemming Freddie Viguurs) brengt frisse, catchy, Nederlandstalige pop met creatieve producties en gevatte teksten. Vernoemd naar de zanger van Queen is het geen wonder dat FLEMMING een passie heeft voor muziek. Met debuutsingle ‘Amsterdam’ zet hij meteen een authentieke sound neer, wat al snel leidt tot een succes op zowel radio als Spotify. Tot zijn grote verassing is ‘Amsterdam’ binnen drie maanden al goud. Opvolgers ‘Zij Wil Mij’ en ‘Automatisch’ zijn onmiskenbaar catchy en vrolijk.

In het najaar van 2022 kwam zijn debuutalbum uit, inclusief de geheel door hem zelf geschreven hit ‘Paracetamollen’. Het album stond 15 weken aansluitend op nummer één in de album charts op Spotify. Daarnaast behaalde al zijn singles minimaal de gouden status.

Nu met ‘Hypnose’, bewijst FLEMMING weer dat zijn carrière niet voor niets afgelopen jaar in een stroomversnelling is gekomen. Het nummer gaat over het gevoel van totale verliefdheid waarin je zo opgaat in een persoon dat het lijkt alsof diegene je hypnotiseert. De song heeft wederom de herkenbare en dansbare Flemming sound maar dan in een modern jasje. Ondertussen zit de zanger midden in het festival seizoen met optredens bij Paaspop, Zwarte Cross, Concert At Sea en verzorgde hij het voorprogramma van Guus Meeuwis tijdens de Groots met een zachte G concerten in het Philips Stadion.

FLEMMING BOEKEN BIJ TML ENTERTAINMENT

TML Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten zoals zangers, DJ’S en bands voor jou evenement.

Wij helpen je graag met al je vragen over Flemming.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het boekingsformulier of bel  071 – 747 1516

 

Flemming

Show specificaties

Zanger

  • Duur: 1x 30 minuten
  • Techniek: Inclusief M-set
  • Prijs: op aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING