TMl Entertainment

Frans Duijts

FRANS DUIJTS BOEKEN?

Hier vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Frans Duijts.

Zanger Frans Duijts is een van Nederlands populairste artiesten van dit moment. Eind 2005 bracht Frans Duijts het door Pierre Kartner (vader Abraham) geschreven nummer ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ uit. Eind 2008 brak hij door met de hit in het tv-programma De Zomer Voorbij, van Jan Smit.

Frans: “Ik kreeg zulke goede reacties op mijn uitvoering van dit nummer dat het me aan het denken zette. Hoe zouden mensen het vinden als ik ook echt Frans Duijts nummers zou uitbrengen?” Hoewel hij het geweldig vond de nummers van André Hazes te vertolken, was het een stiekeme droom het ooit met eigen repertoire te proberen.

Inmiddels heeft de Tielse volkszanger al 5 albums op zijn naam staan en mocht hij voor het laatste album ‘Oud en Vertrouwd’ de Edison Pop in de categorie Volks in ontvangst nemen uit handen van Johnny de Mol.

In de kroegen en tijdens feesten is Frans Duijts met zijn hit-singles ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ en ‘Lieveling’ een graag geziene gast, waarbij het publiek gegarandeerd uit zijn dak gaat en de tekst feilloos mee zingt.

FRANS DUIJTS BOEKEN BIJ TML ENTERTAINMENT

TML Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten zoals zangers, DJ’S en bands voor jou evenement.

Wij helpen je graag met al je vragen over zanger Frans Duijts.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het boekingsformulier of bel  071 – 747 1516

Frans Duijts

Show specificaties

Zanger

  • Duur: 1x 30 minuten
  • Techniek: M-set
  • Prijs: Op aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING