TMl Entertainment

Duo Torkest

 

BIOGRAFIE

Duo Torkest is een veelgevraagde 2-mansband die gevormd wordt door Ton den Dekker en René van Tongeren. Het duo begon als een 4-mansformatie, Clockhouse, die de 25-plussers onder ons wel zullen herinneren. In jaren 80 waren zij één van de populairste en meest gevraagde coverbands.

Na tien mooie jaren besloten Ton en René in 1993 om met z’n tweeën verder te gaan als Torkest. Met een nog breder repertoire, professionele geluidsinstallatie, mooie lichtshow, moderne instrumenten, een dosis grappen en grollen en natuurlijk goede zin werd niets aan het toeval over gelaten. Alles moest vanaf het eerste optreden perfect zijn.

De formule van Clockhouse werd voort gezet en dat bleek een groot succes. Duo Torkest boeken is een goede keuze, want het duo klinkt als een voltallige en moderne band. Met volle overtuiging en enthousiasme speelt Torkest het eindeloze repertoire samen met de hits van tegenwoordig.

De twee mannen weten wat het publiek wil en kunnen daar moeiteloos op inspelen door hun jarenlange ervaring. De 2-mansband heeft muziek voor iedereen. Disco, actuele hits, rock, pop, easy listening, leuke meezingers, feest, gouwe ouwe… Torkest kan het allemaal. Elk optreden van het duo wordt gecombineerd met veel humor.

Torkest is geschikt voor elke gelegenheid en maakt er elke keer weer een bijzondere belevenis van. Van grandcafé tot dinerdansant of van personeelsfeest tot bruiloft, bij elk feest weet Torkest de goede toon en sfeer te zetten. Door Torkest te boeken, krijg je muzikaal vakmanschap. Elk optreden wordt op maat gemaakt.

De repertoirekeuze, het volume, de lichtsfeer enz. worden altijd in overleg met de opdrachtgever afgestemd. Torkest is een klasse apart. Ze blijven altijd bij de tijd en ze luisteren goed naar wat het publiek wil en dat bewijzen ze doordat ze nog steeds de meest gevraagde 2-mansband zijn anno 2017.

Door Duo Torkest te boeken, krijg je een onuitputtelijk repertoire met nummers van toen en nu. Amerillo van Tony Christie, Sweet Child ‘O Mine van Guns ’n Roses, Girl van Anouk en een heuse Torkest Medley.

 

DUO TORKEST BOEKEN

Wil je Duo Torkest huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Duo Torkest.

WIL JE MEER INFORMATIE OF DUO TORKEST BOEKEN?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Duo Torkest

Show specificaties

Muzikaal duo

  • Duur optreden: avondvullend
  • Techniek: Incl. licht & geluid t/m 350 pers.
  • Prijs: op aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING