TMl Entertainment

Little Breeze

BIOGRAFIE

Little Breeze is een klein, relaxed en loungy akoestisch muzikaal duo.  Warme vocalen worden gebracht op een bijzonder veelzijdige gitaar begeleiding en contrabas die de muziek meer dan eer aan doet.

De volle ondertonen van de contrabas maken het muzikale plaatje compleet. Liedjes uit de afgelopen 100 jaar worden in eigen versie gespeeld – of zoals ze geschreven wanneer de muziek hierom vraagt. Door de eigen sound van de band wordt dit uiteenlopende repertoire weer samengebracht als een geheel en is van generatie, of verschil in genre niets te merken. De visie is muziek te brengen die kan dienen als achtergrond maar tegelijkertijd zeker gehoord mag worden.

Little Breeze speelt een zeer gevarieerd repertoire. Denk daarbij aan aan Eva Cassidy ,The Beatles, Dolly Parton, George Micheal, Micheal Jackson, Norah Jones maar bijvoorbeeld ook The White Stripes, Sam Smith of zelf een uitstapje naar Britney Spears.

Met “a Little Christmas Breeze” mengen we in de decembermaand ons repertoire met mooie en swingende kerstliedjes in eigen stijl. Een mooie muzikale toevoeging tijdens uw kerstevenement.

Dit duo is uitermate geschikt voor (bedrijfs) borrels, diners, (nieuw jaars) recepties, bruiloften, restaurants of terrassen.

AKOESTISCH DUO LITTLE BREEZE BOEKEN?

Wil je het Akoestisch duo Little Breeze  boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Muzikaal duo Little Breeze.

WIL JE MEER INFORMATIE OF LITTLE BREEZE BOEKEN?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Little Breeze

Show specificaties

Semi Akoestisch

Bezetting: 2 personen

Duur optreden: 3x 45 minuten

Techniek: Inclusief A-set t/m 150 personen

Prijs: op aanvraag

Extra optie: drummer op aanvraag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING