TMl Entertainment

Django Wagner

JANGO WAGNER BOEKEN?

Hier vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jango Wagner.

De eerste single van Django Wagner verschijnt in maart 2009. Op deze opname wordt hij muzikaal bijgestaan door zijn vrienden van het wereldberoemde Rosenberg Trio. Het liedje “Kali” staat meteen wekenlang genoteerd in de diverse hitlijsten. Inmiddels kunnen we spreken van een feestklassieker!

Hij is zowel door de BUMA als de PARTY AWARDS uitgeroepen tot beste zanger van Nederland.

Django scoort in het najaar van 2015 nog een grote hit met de single “Daar zijn vaders voor Het jaar wordt afgesloten met een prachtige kerstsingle: “Blijf jij na deze kerst voorgoed met mij”.

Django ontving in zijn carrière veel awards. Te veel om allemaal op te noemen. Hier noemen we de belangrijkste: de Zilveren Harp en een Edison 

Ook het jaar 2016 ziet er voor Django heel goed uit want Django heeft een nominatie van de Edison Jury in de wacht gesleept. Het album “Mijn muziek, mijn passie” dat is geproduceerd door het team dat bestaat uit Waylon van der Heyden, Frank van Weert, Adrie van den Berk en Django zelf, maakt kans op deze felbegeerde award.

Django is een veelgevraagd artiest die zich kan verheugen op een ongekende populariteit. Overal waar Django optreedt “breken de mensen de boel af”.

Django Wagner heeft een imposant stemgeluid. Als Django zingt, staan de geluidsboxen naast het podium letterlijk te trillen door de geweldige sound. Daarnaast staat er een persoonlijkheid op het podium met een zeer innemende uitstraling.

JANGO WAGNER BOEKEN  BIJ TML ENTERTAINMENT

TML Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten zoals zangers, DJ’S en bands voor jou evenement.

Wij helpen je graag met al je vragen over zanger Jango Wagner.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het boekingsformulier of bel  071 – 747 1516

Jango Wagner

Show specificaties

Zanger

  • Duur : 1x 30 minuten
  • Techniek: M-set
  • Prijs: op aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING