TMl Entertainment

Coverband Da Vinci

COVERBAND DA VINCI BOEKEN?

Hier vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Coverband Davinci.

BIOGRAFIE

Wij zijn popformatie Da Vinci uit Weert en omstreken. In onze vaste formatie treden wij op met zes zeer ervaren muzikanten, eventueel aangevuld met een blazerssectie van drie à vier personen (Da Vinci XL). De blazers maken deel uit van verschillende bekende nederlandse bands, maar kunnen bij ons ook hun muzikale ei kwijt in een totaal ander genre. Dit alles gecombineerd met aan het zangfront zangeres Esther Brouns en zanger/accoustisch begeleidend gitarist Franky Tuasuun, die zorgen voor de leuke uitstraling en het geweldige onderhoudende karakter van de band.

Da Vinci brengt niet alleen de Rock-, Pop- en Disco klassiekers, maar neemt u mee op een muziekale reis langs alle muziekstijlen met artiesten zoals Adele, Black Eyed Peas, Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Van Halen, Stevie Wonder, Pink, Robbie Williams, Phil Collins, The Tramps, AC/DC, Eric Clapton en vele anderen. Hierin kenmerken wij ons door veel medleys ten gehore te brengen, wat resulteert in een constante flow van beat en muziek. Dit levert een muzikale competitie op de dansvloer die de feestvreugde verhoogt!  Da Vinci is altijd in de weer om het repertoire aan te vullen met nieuwe nummers of verdere nuttige ingevingen.

Da Vinci en/of (XL) zal graag zijn muzikale kunsten van hoog entertainmentgehalte bij u willen tonen tijdens bijvoorbeeld een personeels- of bedrijfsfeest.

COVERBAND DA VINCI BOEKEN?

TML Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten zoals zangers, DJ’S en bands voor jou evenement.

Wij helpen je graag met al je vragen over Coverband Davinci.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het boekingsformulier of bel  071 – 747 1516

Coverband Davinci

Show specificaties

Coverband

  • Duur: avondvullend
  • Bezetting: 6 Personen
  • Techniek: incl. t/m 800 pers.
  • Prijs: op aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING