TMl Entertainment

Lois Lane

LOIS LANE BOEKEN VOOR EEN OPTREDEN?

Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Lois Lane.

BIOGRAFIE

Het begon allemaal 35 jaar geleden tijdens de Grote Prijs van Nederland, toen de zusjes Suzanne en Monique Klemann voor het eerst samen optraden in De Melkweg in Amsterdam. De karakteristieke sound van de band Loïs Lane is geboren en al winnen ze niet: de succesformule is een feit en er volgen jaren vol ongekende avonturen.

Loïs Lane zijn als stijliconen niet meer weg te denken uit de Nederlandse popscene. In hun spectaculaire live-shows brachten zij muziek en mode samen. Wanneer superster Prince ze als voorprogramma vraagt voor zijn Europese ‘Nude tour’ is het succes compleet.

Loïs Lane bestaat 35 jaar! Om deze mijlpaal te vieren zal Loïs Lane vanaf september 2021 langs de grote poppodia touren met hun ’35 Years As One’ Clubtour. Met persoonlijke verhalen, opwindende anekdotes en hun grootste hits als rode draad zal Loïs Lane met live band een mix van oude en nieuwe songs brengen.. De popsensatie uit de jaren ’80 scoorden in korte tijd hits als ‘My Best Friend’, ‘It’s the first time’ en ‘Amsterdamned’.

LOIS LANE & NEDERPOP ALL STARS

Lois Lane is ook samen te boeken met de Nederpop All Stars. De band waar zij in 2022 met een theatertour door heel Nederland menig theater op zijn kop hebben gezet.

LOIS LANE BOEKEN DOE JE BIJ TML ENTERTAINMENT

TML Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten zoals zangers, DJ’S, bands voor jou evenement.  Wij helpen je graag met al je vragen over Lois Lane.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het boekingsformulier of bel  071 – 747 1516

Show specificaties

Tape Act

  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: M-set
  • Prijs: Op aanvraag

Extra opties

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING