Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl

Brassband boeken? Grootste aanbod brassbands!

U wilt een brassband boeken? Organiseert u een feest of evenement dat binnenkort plaatsvindt? Bent u daarom op zoek naar een brassband? Dan bent u bij TML Entertainment aan het juiste adres. Wij zijn een artiestenbureau die samenwerkt met uiteenlopende artiesten. Bij ons kunt u eenvoudig een brassband boeken.

Brassband boeken bij TML Entertainment

​TML Entertainment is een artiestenbureau die zowel met bekende als met onbekende Nederlandse artiesten samenwerkt. Bij ons kunt u een artiest of act boeken, zoals een brassband. Wij werken bijvoorbeeld samen met een brassband in de Caribische stijl. Dus bent u op zoek naar een gezellige Caribische sfeer voor uw feest of evenement? Brassband SBM zorgt voor een Caribische verassing!
Een ​brassband boeken gaat bij TML Entertainment heel eenvoudig. Als u de band heeft uitgekozen, controleren wij of de band op de betreffende datum beschikbaar is. Vervolgens sturen wij u een passend voorstel en zetten de brassband vrijblijvend voor u in optie. Als u akkoord bent met het voorstel, boeken wij de brassband voor u definitief.

​Hulp bij uitkiezen brassband

​Weet u niet welke brassband u moet kiezen of weet u helemaal niet welke artiest u moet kiezen? Dan helpen wij u graag. U kunt contact opnemen met onze entertainment adviseur. De adviseur gaat met u in gesprek om uw wensen te bespreken en zal u aan de hand daarvan adviseren.

Klanttevredenheid

​Wij vinden het heel belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze dienstverlening. Daarom staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Onze klanten kunnen na afloop een beoordeling over ons invullen. Uit de beoordelingen blijkt dat onze klanten erg tevreden zijn. We worden namelijk beoordeeld met 9,3 op een schaal van 1 tot 10! Daar zijn wij erg blij mee en we doen er dan ook alles aan om op dit niveau te blijven werken. Heeft u een tip of suggestie ter verbetering? Neem dan contact met ons op. Wij stellen uw feedback zeer op prijs.​

Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de mogelijkheden van TML Entertainment? Of wilt u direct uw brassband boeken? Of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden.
​Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen op onze website. Wellicht staat uw vraag met het antwoord er tussen.

Back To Top