TMl Entertainment

Brassband Earthquake

BRASSBAND EARTHQUAKE BOEKEN?

Hier vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Brassband earthquake.

BIOGRAFIE

Brassband Earthquale is een groep gedisciplineerde jonge muzikanten die van ieder evenement een feest maken. De band bestaat uit drummers, trompettisten en dansers. Earthquake’s muziek werkt aanstekelijk en een deinende golf van dansende mensen is het resultaat als Earthquake’s ritmes los barsten.

Brassband Earthquake behoort tot de top in de wereld van Nederlandse brassband muziek. Dit is bewezen in de Battle of the Drums, een nationale competitie voor beste Nederlandse brassband waarin Earthquake 2de werd in 2006.

De brassband Earthquake is een samenwerkingsrelatie aangegaan met de SKVR (Stichting Kunst Voor Rotterdammers) en Codarts (Rotterdamse Hogeschool voor de Kunsten). Een aantal jongeren zijn hier in de leer om professionele trompettisten en dirigenten te worden.

Brassband Earthquake heeft veel fantastische muzikale ervaring opgedaan, in IJsselmonde, Rotterdam, de geboorteplaats van Earthquake, maar ook ver daarbuiten, door heel Nederland en zelfs tot Parijs toe. Het heeft op grote podia opgetreden tijdens nationale evenementen.

Earthquake speelt alle soorten muziek, van Samba tot de Wals, van Soca Calypso tot Merengue.. In het Antilliaans noemen we deze mengeling van verschillende muziekstijlen Asambeho.. We spelen ook een reeks van bekende Nederlandse hits zoals ‘Zij gelooft in mij’ en ‘De meeste dromen zijn bedrog’. Daarnaast spelen we ook Latijns Amerikaanse liedjes zoals mas que nada van Sergio Mendez. Voor ieder wat wils. Ook kunnen we liedjes op verzoek produceren voor degenen die daarom vragen.

BRASSBAND EARTHQUAKE BOEKEN?

TML Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten zoals zangers, DJ’S en bands voor jou evenement.

Wij helpen je graag met al je vragen over Brassband Earthquake.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het boekingsformulier of bel  071 – 747 1516

Brassband eaRTHQUAKE

Show specificaties

Brassband

  • Duur : 2x 15 of 1x 30 min.
  • Min. bezetting: 4 drummers
  • Prijs: v.a. 495,00 ex BTW

Uitbreiding 

  • Extra drummers
  • Blazers
  • Danseressen

Vraag naar de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING