Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
DJ Alankara

DJ Alankara

  • Soulful Lounge DJ
  • Duur optreden: standaard 120 minuten
  • Techniek: op aanvraag
  • Prijs: op aanvraag

Alankara ook als:

DJ Alankara is een unieke DJ die met unieke klasse en kwaliteit soulful house en lounge muziek draait. Deze DJ weet zich te onderscheiden wegens zijn voorliefde voor instrumenten. Met warme harmonieën, gecomplementeerd door funky house beats weet Alankara heerlijke house muziek voor tijdens het eten en soulful house tot in de late uurtjes te creëren. Zijn sets staan garant voor een sfeervolle, relaxte en stijlvolle avond. Alankara is specialist in dinner to dance events, borrels, beach clubs, bedrijfsevenementen etc.

Voor een uitgebreidere set kan Alankara ook geboekt worden met (meerdere) live muzikanten. Zijn liefde voor live instrumenten gepaard met warme harmonieën en funky house beats komen hierbij helemaal tot zijn recht. DJ 
Alankara werkt samen met verschillende muzikanten die bekend zijn met z’n stijl en hier naadloos op aansluiten. Om altijd een hoog level van kwaliteit te kunnen leveren produceert  DJ Alankara per muzikant een set die specifiek bij hun instrument past en hen complimenteert.

DJ Alankara werkt met een breed scala aan muzikanten van vocalisten tot pianisten, van percussionisten tot blazers. Ook werkt DJ Alankara met bekende muzikanten zoals, Candy Dulfer, Boris (Nu Bosaris) en Do.

DJ Alankara Boeken?

Wil je DJ Alankara huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van DJ Alankara.

Wil je meer informatie of DJ Alankara boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Back To Top