skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Alankara Orchestra

Alankara Orchestra

  • Band – DJ
  • Duur optreden: in overleg
  • Prijs: op aanvraag

Biografie

Alankara Orchestra is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen Alankara (producer/DJ), Eddy Koopman (componist en muzikant) en LennArt (componist en muzikant) Eddy, Alankara hadden een visie om moderne beats met klassiek te verenigen en besloten hun krachten te bundelen wat leidde tot de geboorte van het Alankara Orchestra. De unieke combinatie van lounge muziek, jazz en klassieke invloeden verenigde zich in de samenwerking tussen Eddy en Alankara. Om ook nog meer soul en funk aan het project toe te voegen is LennArt ook in aan het team toegevoegd.

De mix van al deze muzikale invloeden geeft Alankara Orchestra zijn unieke sound.

Alankara Orchestra is een ‘lounge’ band die hun eigen composities live ten gehoren brengen. Alankara Orchestra is te boeken in een kleine en grote formatie (ook mogelijk met volledig orkest).

Zoals de naam al aangeeft betreft het Orchestra een groot collectief aan muzikanten die allemaal een grote passie en liefde hebben voor pure klanken en muziek. Het is een broederschap van de beste muzikanten uit het veld.

Alankara Orchestra Boeken?

Wil je Alankara Orchestra boeken voor een evenement of Festival ? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Alankara Orchestra.

Wil je meer informatie of Alankara Orchestra boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha

    Back To Top