Skip to content
Soulful Beats

Soulful Beats

  • DJ Show
  • Duur optreden: 4 uur
  • Bezetting: 1 t/m 6 personen
  • Techniek: A-set t/m 250 personen
  • Licht(show): Lichtshow inbegrepen
  • Prijs: Op aanvraag

Soulful Beats is de sound van DJ Alankara. De Sound is sexy, soulful, warm en straalt luxe en kwaliteit uit. Een warm bedje van klanken die de gasten vergezeld in een heerlijke dag op het strand. Die luxe en kwaliteit komt terug in zijn uitstraling op het podium en de keuzes in zijn muziek.

Soulful Beats is een wekelijks terugkerend concept, waarbij DJ Alankara op een heerlijke zomerdag vanaf borreltijd tot aan diner voor de muzikale invulling zorgt met zijn heerlijke Jazzy & Groovy Sound en heerlijke zomerse Soulful Beats.

Naast de muzikale invulling kunnen wij ondersteuning bieden bij ontwikkeling van een logo en artwork voor online marketing en printwerk. U boekt het concept inclusief techniek bestaande uit een design DJ Booth, lichtset en geluid slim verdeeld over uw terras of zaal waardoor er een warme sound onstaat.

Soulful Beats is te boeken met DJ Alankara solo maar ook in combinatie met live muzikanten zoals percussie, saxofoon, fluit, piano en zang welk naar keuze kunnen worden ingevuld. Vele diversen combinaties zijn mogelijk met Soulful beats

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wil je Soulful Beats boeken voor een evenement of bv op het strand ? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Soulful Beats.

Wil je meer informatie of Soulful Beats boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    Back To Top