TMl Entertainment

Suzan & Freek

Suzan & Freek – Dromen In Kleur

Voor iedere artiest geldt dat de droom van groot succes de drijfveer achter de start van een carrière is. Maar wat doet het met je als het succes groter is dan je had kunnen dromen?  Suzan & Freek blijven er nuchter onder en houden focus op hetgeen zij het best kunnen; liedjes maken. Hun tweede album ‘Dromen in Kleur’ bevat twaalf nieuwe nummers die samen een goed beeld vormen van hoe Suzan & Freek in het leven stonden tijdens de opnames .

DOORBRAAK SUZAN & FREEK

Suzan & Freek braken in 2018 landelijk door met hun single ‘Als Het Avond Is’. Het duo had daarvoor al een fanschare opgebouwd door hun wekelijks op sociale media gedeelde covers. De doorbraakhit brak records en maakte de weg vrij voor het in 2019 uitgebrachte en met een Edison bekroonde album ‘Gedeeld Door Ons’, met daarop onder meer de hits ‘Blauwe Dag’ en ‘Deze Is Voor Mij’. De hitsingles en het platina album katapulteerden Suzan & Freek met een ferme boog de eredivisie van de Nederlandse popmuziek in. “Je droomt er jaren van dat je kan leven van je muziek, werkt daar jarenlang hard voor en als dat moment dan daar is, is dat geweldig”, aldus Suzan. “Maar niets kan je voorbereiden op de overtreffende trap die dan volgt. Jij blijft hetzelfde, maar de wereld om je heen verandert ineens. Gelukkig hebben Freek en ik elkaar en blijven we daardoor met beide benen op de grond staan.”

HET TWEEDE ALBUM

‘Dromen In Kleur’, het tweede album van Suzan & Freek, is geschreven en opgenomen in de slipstream van het doorbraaksucces, een sneltrein die door de coronacrisis tijdelijk iets aan vaart minderde. “Daardoor hebben we samen heel goed kunnen reflecteren op wat er gebeurde”, aldus Freek. “Waarna we vrij snel weer zijn gaan dromen over volgende stappen en liedjes zijn gaan maken.” In die liedjes vindt de nieuwe levensfase waarin Suzan & Freek zich bevinden her en der zijn weerslag. Een nummer als ‘Niet Meer Van Mij’ is een metafoor voor hoe Suzan & Freek zich sinds hun doorbraak voelen en hoe ze het ‘publieke bezit’ ervaren dat met bekendheid komt. ‘Tenminste Geleefd’ is een boodschap aan de luisteraars dat ze hun dromen na moeten jagen. “Wij hebben het ook zo vaak gehoord. ‘Zou je dat nou wel doen met die muziek?’ Maar we hebben ons hart gevolgd”, zo zegt Suzan. Freek voegt toe dat ze uit een omgeving komen waarin veel mensen zeggen dat ze ooit nog iets willen doen, maar zich er nooit toe zetten. “Tegelijk zeggen ze tegen de mensen die zich wel los weten te maken ‘dat lukt je toch nooit’. Onze boodschap is ook dat je mensen toe moet juichen die hun dromen najagen.”

CORONA OPTREDENS

Met het tweede album op zak gaan Suzan & Freek met hun band de podia op, om eindelijk weer uitgebreid voor publiek te kunnen spelen. Iets wat in 2020 en een groot deel van 2021 onmogelijk was door de coronacrisis. De clubtour start met shows in België en stoomt daarna door naar Nederland. De ambities op concertgebied zijn inmiddels veel groter en die droom gaat het tweetal zonder meer waarmaken, zo zegt Suzan. “Het is een beetje een cliché, maar wij zijn ervan overtuigd dat je door hard te werken en focus te houden veel dromen waar kan maken. Wij droomden van een leven als muzikant, we hebben dat bereikt en onze liedjes zijn onderdeel geworden van de levens van mensen. Dat idee blijft voor ons heel speciaal.” Freek: “De albumtitel heeft dus meerdere lagen en betekenissen voor ons. Het staat voor dit moment in ons leven, waarin we de luxe hebben dat we mogen en kunnen leven van onze muziek. Dat is een droom die is uitgekomen. Het album komt ook uit op het moment dat we met zijn allen uit de coronaperiode komen. Het is alsof er een grijze sluier van de wereld wordt getrokken en de wereld weer wagenwijd open ligt voor iedereen. We kunnen weer dromen. In kleur!”

Wil je Suzan & Freek boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Suzan & Freek

WIL JE MEER INFORMATIE OF SUZAN & FREEK BOEKEN?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Show specificaties

ZANGDUO

Duur optreden: 1x 30 minuten

Techniek: Inclusief M-set

Prijs: op aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING