TMl Entertainment

Ruth Jacott

RUTH JACCOT BOEKEN?

Hier  vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ruth Jaccot.

Bent je op zoek naar een geweldige zangeres voor jouw evenement of theatershow? Je kunt Ruth Jacott boeken voor een heerlijke muzikale avond. Ruth combineert een geweldige zang, met een aansprekende uitstraling en de enorme ervaring die ze sinds 1986 heeft opgedaan.

Ze won in dat jaar met het VARA-team de eerste prijs op het Knokke festival. Vervolgens werd Ruth bekend van haar hoofdrol in de musical CATS en speelde ze onder andere in A Night at the Cotton Club, in de rol van Dinah. JE kunt Ruth Jacott inhuren voor een musicalperformance, maar ook voor de popnummers waarin zij uitblinkt.

Je kunt Ruth  inhuren vanwege haar fantastische prestatie op het Eurovisie Songfestival, waar zij met het nummer Vrede een 6e plaats wist te bemachtigen.

In 1996 besloot de Stichting Conamus haar te lauweren met een Gouden Harp, dat het succes van Ruth op een mooie manier eer aan doet. Het zijn vooral de spectaculaire liveshows die de jury roemt. Je kunt Ruth Jacott inhuren voor de muzikale aankleding, maar daarnaast ook voor de volledige show hier omheen.

Ruth Jacott heeft vervolgens furore gemaakt met haar vertolking van Billie Holiday. Ze kreeg hiervoor de John Kraaijkamp Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical, maar later bijvoorbeeld ook de Edison Jazzisme Publieksprijs 2011, voor het album A Tribute to Billie Holiday.

Je kunt Ruth Jacott inhuren voor deze prachtige nummers, afgewisseld met haar eigen hits.

RUTH JACCOT BOEKEN BIJ TML ENTERTAINMENT

TML Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten zt.oals zangers, DJ’S en bands voor jou evenement.

Wij helpen je graag met al je vragen over Ruth Jaccot.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het boekingsformulier of bel  071 – 747 1516

Ruth Jacott

Show specificaties

Zangeres

  • Duur : 1x 30 minuten
  • Techniek: inclusief A-set
  • Prijs: v.a. 5950,00

 

Met Band

  • Duur: 60 minuten
  • Geluid: Exclusief eindgeluid
  • Prijs: v.a. 14.500,00 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING