TMl Entertainment

Roselle

BIOGRAFIE

Al jaren timmert de sympathieke Nederlandse zangeres Roselle, afkomstig uit Leiden, behoorlijk aan de weg. In 2008 bracht zij haar eerste single uit,een cover van Lulu – ”Take your mama for a ride”, welke uiteindelijk goed was voor een nr. 42 notering in de Nederlandse Top 100. In 2010 dook Roselle opnieuw de studio in met Serge Raemakers en nam zij “If you could read my mind” op.

Met de eerste mixen van deze re-make van “If you could read my mind” zijn vervolgens Loverush UK! (UK), Niels van Gogh (D) en Soulshaker (UK) aan de gang gegaan en hebben uiteindelijk een geweldig pakket re-mixen afgeleverd. “If you could read my mind” scoorde o.a. erg goed in de U.K, de hitlijst noteringen logen er niet om: een nr: 9 notering in de UK Upfront Club Charts, een nr. 9 notering in de DMC Club Charts, een nr. 9 notering in de DMC House Charts.Inmiddels werd de single ook bij de Zuiderburen goed opgepakt en scoorde een nummer 6 in Belgie en de single werd als muziekintro gebruikt voor de Studio 54 Athem party. Alwaar Roselle in 2010 voor een uitverkocht Sportpaleis Antwerpen, maar liefst 15.000 bezoekers, een fantastisch optreden neerzette. Enthousiaste reacties waren het gevolg! De promotie van de single in België en de eerste ondersteuning bij een aantal populaire radiostations! Daarnaast interviews in populaire TV en radio programma’s in Nederland, waaronder Shownieuws en het programma van Carlo en Irene. In 2011 en 2012 werd het succes vervolgd met wederom een goede cover.

Movin On Up werd haar 3de track. Mede door de geweldige remixen scoorde Roselle met deze plaat veel hit noteringen in diverse landen, zelfs in de USA scoorde ze een goede notering in diverse Dance Charts.

Roselle was blij met alle aandacht, maar het leukste vindt ze toch de optredens en met haar repertoire, zoals: Young Hearts, I’m every woman, Shout, Carwash, This is my life, etc. kan zij een behoorlijke Party bouwen.

Tijdens de Kerstperiode combineert Roselle haar muziek met een aangepast Kerstrepertoire.

Wil je meer informatie over een optreden van Roselle, Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

ROSELLE BOEKEN?

Wil je  Roselle boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Roselle.

WIL JE MEER INFORMATIE OF ROSELLE BOEKEN?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Show specificaties

Tape Act

Duur optreden: 1x 30 min. tot avondvullend

Techniek: exclusief en/of inclusief

Prijs: op aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING