TMl Entertainment

Lange Frans

 

BIOGRAFIE

De reeks top 40-hits, drie succesvolle albums met Baas B, een legendarische serie mixtapes en een carriere als tv-presentator maken dat Lange Frans is uitgegroeid tot een BN’er van de bovenste plank! Of het nu een powerblok is met zijn grootste hits, een rap of maat of een presentatie, Lange Frans is altijd een ware Master of Ceremony!

Frans zelf is intussen met zijn hoofd alweer bij nieuwe projecten. Er komen nog minimaal twee soloalbums van hem aan, en tegelijk probeert hij jonge rappers als Lil’ Kleine te laten profiteren van zijn expertise. Maar ook nu, na alle successen en ervaringen, blijft het sleutelwoord plezier. Zolang Frans iets tof vindt, wil hij eraan mee doen. Verplichtingen of druk voelt hij niet. Of, zoals hij zelf zegt: ‘Als ik gewoon een lekkere pastasaus kan blijven maken en mijn kinderen van dichtbij mag zien opgroeien, ben ik al een heel tevreden man.’

 

LANGE FRANS BOEKEN

Wil je Lange Frans huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Lange Frans.

WIL JE MEER INFORMATIE OF LANGE FRANS BOEKEN?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Show specificaties

  • Tape Act
  • Duur optreden:  1x 30 minuten
  • Techniek:  M of B- Set t/m 500 pers
  • Prijs: v.a. Op aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING