TMl Entertainment

Kraantje Pappie

 

BIOGRAFIE

“Niemand wil leven als een ouwe lul die niet genoten heeft”

Dit statement is het thema van de eerste single Euro’s van het onlangs uitgekomen album Crane III van Kraantje Pappie (Alex van der Zouwen, geboren op 01-07-1986) en staat symbool voor zijn leven.

Na de release van Waar Is Kraan en zijn debuutalbum Crane I leerde het grote publiek Kraantje Pappie kennen. Hits als Weekend, Wat nou als het lukt, Feesttent, Met z’n Tweeën, Mijn Nacht en Handen Omhoog deden daar nog eens een flinke schep bovenop. De messcherpe flows en humoristische teksten van Kraantje ondersteund door de producties van Nightwatch (Noisia) blijken een gouden (en platina) combinatie te zijn.

Deze ingrediënten versterkt door het energieke karakter van Kraan maken de liveshows erg gewild en succesvol in menig line up. Zo speelde hij op grote festivals als Rock Werchter, Tomorrowland, Lowlands, Solar, Noorderslag, Pinkpop en Dutch Valley.

Mocht je Kraantje nog nooit live gezien hebben? Dan is de kans groot dat je hem op de radio of televisie voorbij hebt zien komen als gast, presentator of als deelnemer aan Expeditie Robinson 2016.

Op 28 oktober 2016 verscheen de afsluiter van het Crane drieluik die wederom is geproduceerd door Nightwatch en wordt uitgegeven op het label Noah’s Ark. Met de aftrap van de nieuwe live show op de Zwarte Cross, een clubtour met al op voorhand uitverkochte zalen en singles op de radio maakt Kraan zich klaar voor een groots festivalseizoen in 2017.

KRAANTJE PAPPIE BOEKEN

Wil je Kraantje Pappie huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren vanKraantje Pappie.

WIL JE MEER INFORMATIE OF KRAANTJE PAPPIE BOEKEN?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Show specificaties

Solo Act

Duur optreden: 1x 30 minuten

Techniek: niet inbegrepen

Prijs: op aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING