TMl Entertainment

John West

JOHN WEST BOEKEN?

Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van John West.

De carrière van John West begon al op veertienjarige leeftijd. Echter, deze startte niet als zanger, maar als diskjockey. Destijds draaide hij veel op verschillende feesten. Toen hij eenmaal 18 was pakte hij de microfoon en zong samen met zijn vriend Mike Peterson de hit “I’ll go where the music takes me”. Vervolgens namen zij samen hun eerste single op “Weet wat je begint”.

Wanneer het échte succes voor John West begon was in 2010. Samen met Manfred Jongenelis schreef hij het feestnummer “Jouw Blik, Jouw Stem”. Deze komt vast je vast bekend voor aangezien dit nog steeds een veelgehoord nummer is op diverse feesten en partijen.

Na dit succes en diverse singles kreeg John West de kans op op te treden in Toppers in Concert in 2012. Samen met zijn collega’s bracht John diverse nummers ten gehore en mocht hij maar liefst drie hele dagen optreden in een uitverkocht Arena.

Het eerste album van John West verscheen in november 2012. Het album “Jouw Blik” was een groot succes en twee jaar later werd het vervolg album “Jouw Stem” uitgebracht. Het succes werd steeds groter en voordat John West het wist zong hij een duet met Lange Frans genaamd “Blijf bij mij”. Deze single heeft inmiddels al meer dan 2 miljoen views op YouTube.

Het populaire tv-programma “Bloed, Zweet & Tranen” benaderde begin 2015 John West om zich op te stellen als kandidaat. En zeker met succes! Hij behaalde de finale.

De carrière van John West zat in de lift en hij blijft genieten van elk optreden. Het album “Jouw glimlach op je mond” is dan ook alweer zijn derde album. Deze werd gepresenteerd in februari 2016. Een echte uitblinker op dit album is het duet met Lange Frans, Wolter Kroes en een complete terugblik op “Bloed, Zweet & Tranen”. Een album die je zeker niet hebt kunnen missen.

JOHN WEST BOEKEN BIJ TML ENTERTAINMENT

TML Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten zoals zangers, DJ’S en bands voor jou evenement.

Wij helpen je graag met al je vragen over John West.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het boekingsformulier of bel  071 – 747 1516

John West

Show specificaties

Zanger

  • Duur: 1x 30 min
  • Techniek: M-Set
  • Prijs: op aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING