TMl Entertainment

Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom scoorde met  ‘Jij bent zo’ een nummer 1-hit Jeroen is een zanger/entertainer. Hij speelt zo op het publiek in dat iedereen het naar de zin heeft

Nadat Jeroen van der Boom een tijdlang als zanger/toetsenist op het Rembrandtplein in Amsterdam had opgetreden, kreeg Jeroen een platencontract aangeboden. Dit resulteerde in een notering in de toen Mega Top 50. Het nummer ‘Hou me vast’ wist de vierentwintigste plaats in deze hitparade te behalen. Na een carriere bij de televisie waar hij verschillende programma’s presenteerde kwam zijn muzikale kant toch weer bovendrijven.

Willem van Kooten en zijn platenmaatschappij ‘Red Bullet’ geven Jeroen medio 2006 de kans om een plaat op te nemen in ‘New Jazz Swing’-stijl. Met dit album bewees Van der Boom opnieuw zijn verrassende veelzijdigheid.

Op 18 juni 2007 kwam de single jij bent zo uit. Voor Jeroen Van der Boom betekende het zijn hitparadedebuut. “Jij Bent Zo” kwam begin augustus op de hoogste positie van de Single top 100, waar het 3 weken zou blijven. In de Top 40 stond het twee weken op nummer één.

In 2008 stond Jeroen van der Boom in de Heineke Music Hall met zijn 2e grote liveshow.

Eind 2008 is Jeroen van der Boom door Rene Froger en Gordon gevraagd om bij de toppers te komen en dus ook mee te reizen met hun naar het Eurovisie Songfestival 2009. Hij zal ook meedoen aan de vijfde concertreeks van De Toppers in 2009.

Met een nieuwe single en een nieuw album op stapel, én zijn optreden als jurylid in het RTL-programma The Voice Of Holland, dendert de trein die Jeroen van der Boom heet ook in 2010 voort. “Ik heb de allerleukste baan die er bestaat. Optreden en je muziek met zoveel mensen delen is het mooiste wat er is.

Jeroen van der Boom staat garant voor een feest als Tape act maar ook met live band. vraag naar de mogelijkheden.

Wil je Jeroen van der Boom boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Jeroen van der Boom.

WIL JE MEER  INFORMATIE OF JEROEN VAN DER BOOM BOEKEN?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Show specificaties

Tape act

Duur optreden: 1x 30 minuten

Techniek: incl. minivleugel en A-set

Prijs:op aanvraag

Met live band

Duur optreden: 1x 45 minuten

Techniek: incl. minivleugel en M-set

Prijs: op aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING