TMl Entertainment

Het Feestteam

 

BIOGRAFIE

Artiesten duo het Feestteam weten als geen ander hoe zij een feestje moeten bouwen. Samen zorgen Stan en Frank steeds weer voor een knallend optreden. Met ruim 75 feest hits weet het duo ieder evenement en feest op zijn kop te zetten. Het is dan ook niet voor niets dat ze de award voor ‘Beste feest act van Nederland’ meerdere keren op rij weet te winnen.

Het Feestteam wordt opgericht in 1999, sindsdien proberen Stan en Frank hun slogan “Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest” bij ieder optreden waar te maken. Vooral het enthousiasme dat de mannen in hun optredens steken zorgt ervoor dat het duo erg succesvol is in het feestcircuit. De sfeer en de positieve uitstraling werken aanstekelijk waardoor het hele publiek gezellig mee doet.

Regelmatig is het Feestteam te horen op de grote Nederlandse radiostations en ook in België worden de nummers van het duo regelmatig gedraaid. Landelijke bekendheid hebben de mannen te danken aan optredens op onder andere het Museumplein (Koninginnedag), in de Amsterdam Arena en Ahoy.

Ook op feesten in het buitenland wordt het Feestteam regelmatig geboekt zo reizen zij jaarlijks af naar diverse Aprés Ski bars in Oostenrijk en verschillende vakantiebestemmingen als Singapore, Spanje en Curaçao.

Met een combinatie van een geheel eigen vertolking van bekende hits als ‘Ik neem je mee’ en ‘The A-Team’ en eigen nummers als ‘Hippe Hand Gebreide Onderbroek’ zorgen voor een grote variatie aan feestmuziek.

HET FEESTTEAM BOEKEN

Wil je Het Feestteam huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Het Feestteam

WIL JE MEER  INFORMATIE OF HET FEESTTEAM BOEKEN?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Show specificaties

Tape Act

Duur optreden: 1x 30 minuten

Techniek: inclusief M-set

Prijs: v.a. 3295,-– ex BTW en BUMA

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING