Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
This is Beethoven

This is Beethoven

  • Coverband
  • Duur optreden: 3x 45 minuten
  • Techniek: Incl. t/m 1500 personen
  • Licht(show): Licht – Led Wall en Lasers
  • Prijs: Op aanvraag

Kijk ook eens bij Beethoven Legends

This is BEETHOVEN, not just a coverband

Nederland kent Beethoven inmiddels als vernieuwende en professionele band die het begrip coverband door de jaren heen een nieuwe betekenis heeft gegeven. Nu is de tijd om hier weer een flinke schep bovenop te doen en de definitie van een coverband wederom naar een hoger level te tillen. Een level dat alleen “This is Beethoven” kan waarmaken! Nieuwe naam, nieuwe show, nieuwe technische hoogstandjes, nieuwe energy

This is BEETHOVEN

“This is Beethoven” brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyonce, Michael Jackson, Bruno Mars; we don’t just play the songs! Denk Ziggo Dome, denk Halftime Superbowl…Onze zangers en zangeres kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen de sterren van de hemel waardoor je je in combinatie met op maat gemaakte video, bij een concert waant. Een ledwall van maar liefst max. 14 meter , in een u-vorm gebouwd, vormt het decor van deze unieke show. Special FX als Laser en Streamers en CO2 maken het af.

Naast deze highlights gaat het dak er natuurlijk af met een zeer uitgebreid repertoire van de grootste Pop-, Dance- R&B- en Rockhits vanaf de ’90. Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van “coverband”, you have to see it to believe it!

This is Beethoven Boeken? 

Wil je de band Beethoven boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Coverband Beethoven.

Wil je meer informatie of de band Beethoven boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Back To Top