Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Nostalgische fotograaf inhuren boeken

Nostalgische Fotograaf

  • Klein Amusement
  • Duur optreden: 4 uur
  • Inclusief decor naar keuze
  • Inclusief 100 foto’s ter plekke.
  • inclusief nalevering foto’s via mail
  • Prijs: v.a. 595,– ex BTW

Onze nostalgische fotograaf maakt op uw evenement de mooiste ouderwetse foto’s. Voorzien van een digitale antieke camera en leuke entourage spoort hij uw gasten aan om vreemdsoortige hoofddeksels en andere door hem meegebrachte kledij aan te trekken. De nostalgische aankleding creëert een gezellige Dickens achtige sfeer op uw feest. Het passen van hoofddeksels en het omhangen van boa’s levert bovendien de nodige hilariteit op.
De Nostalgische Fotograaf beschikt over een eigen doka, die hij overal mee naar toe neemt. Deze doka geeft hem de mogelijkheid om ter plaatse tussen de vijftig en de honderd Sepia afdrukken te maken. De gasten krijgen de foto’s van 10 bij 15 cm na afloop uiteraard meteen mee naar huis!  Achter al deze nostalgie gaat natuurlijk een hoop moderne “digitale” techniek schuil.

Wij beschikken over verschillende sfeervolle decors die door onze fotograaf meegenomen kunnen worden. Deze decors variëren van nostalgisch Hollands tot sfeervolle Charles Dickens taferelen.

Nieuw! High society fotografie in de Herenkamer. Met deze upgrade krijgt u een uitgebreide sjieke versie van onze nostalgische fotograaf. Hij neemt een mooie oude fauteuil, een achtergronddoek, enkele sfeervolle attributen, slipjassen en hoge hoeden mee! Uw gasten veranderen in statige Dandy’s en krijgen deze unieke foto’s meteen mee naar huis!

Nostalgische Fotograaf Boeken

Wil je de Nostalgische Fotograaf boeken voor voor jouw feest of evenement? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van de Nostalgische Fotograaf.

Wil je meer informatie of de Nostalgische Fotograaf boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top