Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Nederpop All Stars 2020

Nederpop All Stars

 • Akoestische Setting
 • Duur optreden: 2x 60 of 1x 90 minuten
 • Techniek: Inclusief
 • Prijs: v.a. 1995,– ex BTW
 • Live Band
 • Techniek: M-Set en/of
 • geluid t/m 500 personen
 • Prijs: v.a. 3295,– ex BTW
 • Gastoptredens
 • Henk Westbroek
 • Nol Havens
 • Erik Mesie
 • Syb van der Ploeg
 • Lois Lane
 • Alides Hidding
 • Prijs per artiest: Op aanvraag

POP IN JE MOERSTAAL

In het begin van de jaren 80 draait alles om de eenvoud. Het zijn de jaren van bezuinigingen, yuppies, de walkman en ‘de bom’. Je bent voor of tegen. Het zijn ook de hoogtijdagen van de Nederlandstalige popmuziek. Bands als Doe Maar, Toontje Lager en Het Goede Doel zijn met hun rebelse, aanstekelijke en dansbare liedjes populairder dan ooit.

Die tijden herleven met een optreden van de Nederpop All Stars. Een band van door de wol geverfde muzikanten, die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend. Stefan de Kogel,(Soldaat van Oranje) Sander van Herk,(Oprichter van het Goede Doel) Luc de Bruin, Robert Kramers (Alderliefste) en Erik de Nood zijn goed voor vele hits met o.a. Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw.

Nederpop All Stars neemt je mee op een “muzikale roadtrip” langs legendarische Nederpopklassiekers.

Aangevuld met Henk Westbroek, Nol Havens, Erik Mesie, Syp van der Ploeg, Alides Hidding of Lois Lane staan ze garant voor een avond onvervalste, Nederlandstalige popmuziek waarbij ook recente poppareltjes volop aan bod komen.

NOL HAVENS

Zanger/gitarist Nol Havens is bekend als de leadzanger van de Nederlandstalige popgroep VOF de Kunst. Met deze groep scoorde hij enkele grote hits in Nederland en Europa.

De grootste hits waren Suzanne’en Eén kopje koffie’

Nederpop All Stars Lois Lane

Lois Lane

De komende twee theaterseizoenen 2021-2022 gaan de heren van de Nederpop All stars op theatertour door het gehele land met niemand minder dan Lois Lane

Lois Lane bekend van de hits Amsterdamned & it’s the first time

HENK WESTBROEK

Henk Westbroek heeft geen introductie nodig. Als één van de leadzangers van ”Het Goede Doel” scoorde Henk vele hits zoals België, Vriendschap, Nooduitgang en vele meer. Wist je dat hij ook “Een eigen huis” van René Froger heeft geschreven?

Syp Van Der Ploeg

Syb van der Ploeg

Zanger/ gitarist Syb van der Ploeg maakte in de jaren 90 furore met zijn band “De Kast” en scoorde vier top tien hits in de Nederlandse Top 40. Woorden zonder woorden, in de wolken, hart van mijn gevoel en zette de Friese taal muzikaal op de kaart met het nummer “In nije dei”.

De Gitarist van de Nederpop All Stars “Sander van Herk, heeft de meeste nummers geproduceerd.

Alides Hidding

Alides Hidding

Alides Hidding heeft zowel solo als met zijn formatie Time Bandits menige hit op zijn naam staan. Solo bracht hij “Hollywood 7” uit. Daarna volgden in de jaren ’80 een aantal hits en succesvolle nummers in binnen- en buitenland elkaar op.

“Live it up”, “I ‘m specialized in you”, “Listen to the man with the golden voice”, “I ‘m only shooting Love”, “Endless Road”,…enz.

Erik Mesie

ERIK MESIE

Zanger/gitarist Erik Mesie is vooral bekend als leadzanger van de bekende Wageningse formatie Toontje Lager, die hits had met onder andere ‘Stiekem gedanst’ en ‘Zoveel te doen’.

Kortom: een spetterend optreden vol onverslijtbare Nederlandse popmuziek, mede vertolkt door de charismatische leadzanger van de All Stars: Stefan de Kogel. Nederpop All stars een must voor jonge en oudere Nederlandstalige popliefhebbers. Een avond om te genieten van pop in je moerstaal. Een feest der herkenning!

AKOESTISCH

De band is ook ook te boeken voor kleinere gelegenheden als bv een bedrijfsfeest, tuinfeest of gewoon thuis bij u in de woonkamer.

Een intieme en persoonlijke setting vol onverslijtbare Nederlandse popmuziek, vertolkt door de charismatische leadzanger van de All Stars: Stefan de Kogel. Een avond volop genieten en meezingen met een lach en een traan van pop in je moerstaal.

Nederpop All Stars boeken?

Wilt u de Nederpop all stars boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al uw artiesten boekingen. Op deze pagina vind u alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van de Nederpop All Stars band.

Wilt u de Nederpop All Stars inhuren?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

  OfferteBoekingInformatie

  Back To Top