Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Lois Lane

Lois Lane

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: M-set
  • Prijs: Op aanvraag
  • Extra opties
  • Met band
  • Gastsolist

vraag naar de mogelijkheden

Reeds op achttienjarige leeftijd richt Monique Klemann met haar vriend Tijn Touber de band Loïs Lane op. Geïnspireerd door haar idolen Aretha Franklin en The Supremes ontwikkelt zij een soulvol stemgeluid dat de stevige muziek van de band ideaal aanvult. In 1985, na het wegvallen van de achtergrondzangeres vraagt Monique haar zus Suzanne of zij de band voor een optreden van de Grote Prijs wil versterken en staan de zussen voor het eerst samen op de planken. Zo wordt de karakteristieke sound van de band geboren.

De eerste single ‘Break it Up’ uit 1987 blijkt een onverwacht succes en staat enige weken in de tipparade. Zo verwerft de band zich een plaatsje in de Hollandse popscene en ook de pers heeft de band meteen in de gaten. In 1988 krijgt Loïs Lane met ‘Amsterdamned’, de titelsong van de gelijknamige film van Dick Maas z’n eerste hit. Een jaar later verschijnt het debuutalbum ‘Loïs Lane’, dat de eerste plaats in de Album Top 100 bereikt. ‘It’s The First Time’ wordt een Top 10-hit en aan het eind van het jaar is het album zelfs platina.

De muziek van één van de beste groep ooit, het wereldberoemde ABBA, beleeft op dit moment een revival, die zijn weerga niet kent. En wie zou deze nostalgische muziek beter kunnen laten herleven dan Lois Lane, een band die zijn sporen al lang en breed verdiend heeft in Nederland!. En nu hebben ze een geweldige show in de aanbieding: de ABBA-act. Met de allergrootste hits van ABBA, zoals Dancing Queen, Mama Mia, Name Of The Game, Waterloo, The Winner Takes It All en Thank You For The Music staan ze garant voor een spetterend optreden!. De band zal met prachtige uitvoeringen van deze bij iedereen bekende klassiekers het gevoel van weleer moeiteloos kunnen oproepen. De afgelopen maanden heeft Loîs Lane bewezen met deze ABBA-act iedere plaats ‘plat’ te kunnen spelen, dus succes verzekerd wanneer u deze topact in huis haalt!.

Lois Lane Boeken

Wil je Lois Lane huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Lois Lane.

Wil je meer informatie of Lois Lane boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Back To Top