skip to Main Content
Luchtacrobatiek

Luchtacrobatiek Aerial Silks

  • Luchtacrobatiek
  • Duur optreden:  +/- 5 minuten
  • Hoogte zaal minimaal 5 a 7 meter hoog
  • Prijs:  op aanvraag

Aerial silks, een sensationele act van Carmen Venema op +/-6 meter hoogte, bestaande uit elegante bewegingen en spectaculaire vallen waardoor het publiek op het puntje van haar stoel komt te zitten.

Biografie

Carmen Venema treed op in aerial silks, de lange doeken aan het plafond die iedereen wel uit het circus of van de televisie kent. Als kind was  zij vier keer per week in de turnhal te vinden waar ze hard trainde voor haar nationale wedstrijden. Toen Carmen op 12-jarige leeftijd de vaste routine toch wel zat begon te raken, is ze verder gaan zoeken. Waar kon zij haar spierballen en spagaten goed gebruiken? Al snel kwam Carmen uit uit bij een jeugdcircus waar zij in de optreed groep terecht kwam en met veel plezier op straat, bij festivals en in het theater optrad.

Inmiddels heeft zij zich gespecialiseerd in aerial silks en treed zij op bij kunstfestivals, is zij te gast bij theatervoorstellingen, en speelt ze zo nu en dan mee in videoclips. Het juichen en joelen van de gasten tijdens haar spectaculaire act zijn de mooie momenten waar zij erg van kan genieten.

Ben je op zoek naar een spectaculaire en unieke act voor bij een gala, dinnershow, als openings act of op een festval?

Neem gerust contact op en vraag ons naar de mogelijkheden.

Luchtacrobatiek Aerial Silks Boeken?

Wil je Aerial Silks boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Aerial Silks.

Wil je meer informatie of Aerial Silks boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

OfferteBoekingInformatie

Back To Top