skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Brassband Earthquake

Brassband Earthquake

 • Brassband
 • Duur optreden: 2x 15 of 1x 30 min. binnen 2 uur
 • Minimale bezetting: 4 drummers
 • Prijs: v.a. 495,– ex BTW

Uitbreiding 

 • Extra drummers
 • Blazers
 • Danseressen

Vraag naar de mogelijkheden.

Brassband Earthquale is een groep gedisciplineerde jonge muzikanten die van ieder evenement een feest maken. De band bestaat uit drummers, trompettisten en dansers. Earthquake’s muziek werkt aanstekelijk en een deinende golf van dansende mensen is het resultaat als Earthquake’s ritmes los barsten.

Brassband Earthquake behoort tot de top in de wereld van Nederlandse brassband muziek. Dit is bewezen in de Battle of the Drums, een nationale competitie voor beste Nederlandse brassband waarin Earthquake 2de werd in 2006.

De brassband Earthquake is een samenwerkingsrelatie aangegaan met de SKVR (Stichting Kunst Voor Rotterdammers) en Codarts (Rotterdamse Hogeschool voor de Kunsten). Een aantal jongeren zijn hier in de leer om professionele trompettisten en dirigenten te worden.

Brassband Earthquake heeft veel fantastische muzikale ervaring opgedaan, in IJsselmonde, Rotterdam, de geboorteplaats van Earthquake, maar ook ver daarbuiten, door heel Nederland en zelfs tot Parijs toe. Het heeft op grote podia opgetreden tijdens nationale evenementen.

Earthquake speelt alle soorten muziek, van Samba tot de Wals, van Soca Calypso tot Merengue.. In het Antilliaans noemen we deze mengeling van verschillende muziekstijlen Asambeho.. We spelen ook een reeks van bekende Nederlandse hits zoals ‘Zij gelooft in mij’ en ‘De meeste dromen zijn bedrog’. Daarnaast spelen we ook Latijns Amerikaanse liedjes zoals mas que nada van Sergio Mendez. Voor ieder wat wils. Ook kunnen we liedjes op verzoek produceren voor degenen die daarom vragen.

Brassband Earthquake Boeken

Wil je Brassband Earthquake huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Brassband Earthquake.

Wil je meer informatie of Brassband Earthquake boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Back To Top