TMl Entertainment

Pleun Bierbooms

Pleun is nog maar 18 jaar, maar heeft desondanks al veel podiumervaring. Ze zit van jongs af aan op zangles en heeft de laatste jaren ontzettend veel plaatselijke talentenjachten gewonnen. Bij The voice of Holland is ze ook al goed op weg. Met maar liefst alle vier de stoelen omgedraaid, was het prijsschieten voor Pleun na haar auditie. Ze koos uiteindelijk voor Waylon, die als eerste voor haar draaide. Op dit moment doet ze een marketing- en communicatieopleiding in Eindhoven. Pleun wist de coaches te overtuigen met haar versie van ‘A Million Years Ago’ van Adele en zij koos op haar beurt voor Waylon. The Battle tegen Jane wist ze te winnen, dus zagen we Pleun terug in The Knockouts. Hier zong ze op een overtuigende manier ‘Don’t Be So Shy’ van Imany.

Guus Meeuwis noemde haar optredens zelfs foutloos. Van haar coach Waylon mocht ze plaatsnemen op het bordes, maar hierdoor moest er wel iemand vertrekken. En dat werd Nikki. Pleun hield het de hele uitzending vol en is dus te zien in de liveshows!

PLEUN BIERBOOMS BOEKEN

Wil je Pleun Bierbooms boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Pleun Bierbooms.

WIL JE MEER INFORMATIE OF PLEUN BIERBOOMS BOEKEN?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Show specificaties

Tape Act

Duur optreden: op aanvraag

Prijs: op aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING