TMl Entertainment

2 Unlimited

BIOGRAFIE

Het succesvolle duo 2 Unlimited scoorde in de jaren 90 diverse wereldhits waaronder ‘No Limit’, ‘Twilight Zone’ en ‘Get Ready For This’. Deze hits zijn onder meer te horen in films als Any Given Sunday, Final Destination, Space Jam en zijn tot op de dag van vandaag de meest populaire ‘Sports Anthems’ bij het NBA Basketball en de NFL Superbowl.

Wereldwijd zijn er ruim 20 miljoen albums en singles verkocht en behaalde 2 Unlimited goud en platina in elk land. Daarnaast belanden al hun hits op dancecompilaties die 60 miljoen keer over de toonbank gingen. 2 Unlimited is, gemeten naar verkoopcijfers, verreweg het meest succesvolle muzikale exportproduct van de jaren negentig en ze wonnen maar liefst 3 World Music Awards als ‘Best Selling Artist of the Year!’.

In een uitverkochte Ziggo Dome werd de nieuwe formatie aan de wereld gepresenteerd tijdens 538Live XXL. Met reeds bevestigde tours in Europa, Azië en Australië belooft 2017 een uiterst succesvol jaar te worden voor 2 Unlimited.

 

2 UNLIMITED BOEKEN

Wil je 2 Unlimited huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van 2 Unlimited.

WIL JE MEER INFORMATIE OF 2 UNLIMITED BOEKEN?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

2 unlimited

Show specificaties

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: M-set
  • Prijs: 8500,– ex BTW en Buma

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE | BOEKING