skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Zware Jongens

Zware Jongens

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: inclusief M-set
  • Licht(show): niet inbegrepen
  • Prijs: v.a. 1895,– ex BTW en Buma

Zware Jongens Boeken

Wil je Zware Jongens huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Zware Jongens

Wil je meer informatie of  Zware Jongens boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

De Zware Jongens hebben sinds het uitkomen van hun eerste single in het jaar 2000 al meer dan 20 hits gescoord.

Hun versie van “Anton aus Tirol” haalde in het jaar 2000 moeiteloos een top 20 notering. De publieksfavoriet “Stil aan de overkant” wordt nog steeds wekelijks in alle stadions vanaf de tribunes gezongen.

In 2007 verschijnt hun allergrootste feest-knaller tot nu toe. “De Jodeljump” wordt uitgeroepen tot “feest-hit van het jaar” en de Zware Jongens ontvangen hiervoor een party-award. Het liedje wordt ondanks een bescheiden notering in de hitlijsten, in alle kroegen en op alle feesten grijsgedraaid en Fokko en Arie treden onafgebroken op. In de wintersportgebieden is de Jodeljump een absolute topper.

Na de single “Hoog is de zolder” die het live enorm goed doet, verschijnt in 2009 “Rosemarie“. Het lied is geschreven door Fokko en Arie i.s.m. producer Waylon. Het wordt in Oostenrijk en Duitsland een hit in de uitvoering van Die Boore.

Na de carnaval-hit “De poes van tante Loes” volgen de singles “Dorst”, “Bonnie Hoep”,“Houd er de moed maar in” , “De allemansdans” , “We heffen de glazen” (een bewerking van “Der Alte Dessauer”) en “Het Bier”.

Begin 2016 volgt de nieuwe single: “Juf Marietje”. In dze vrolijke medley brengen zij (net als One Two Trio destijds met juffrouw Toos)  een ode aan hun favoriete schooljuf die altijd leuke liedjes met hen zong. Vele oude, bekend liedjes zoals “Piet Hein”, “Drie Schuintamboers” en Özewiezewoze” zijn verwerkt in deze feestmedley. Het is een feesknaller van jewelste met een hoog meezing gehalte!!

De live-optredens van de Zware Jongens zijn één groot doe-en-zing-mee-feest. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te doen met allemaal grappige bewegingen en wordt getrakteerd op een enorm leuke show, waarbij stil blijven staan bijna onmogelijk is.

Back To Top