Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Willem de Wijs

Willem de Wijs

  • Feest DJ
  • Duur optreden: maximaal 5 uur
  • Techniek: exclusief
  • Prijs 60 minuten: v.a. 450,– ex BTW
  • Prijs tot 5 uur : v.a. 795,– ex BTW

Eigenlijk is een biografie niet nodig, het is heel simpel…
Boek je Willem de Wijs? Dan weet je het zeker: maximale FEEST-CHAOS, voor minder gaat ’ie niet! Vol enthousiasme wordt ieder café, feesttent of festival vakkundig verbouwd. Met zijn aanstekelijke stem en fanatiek microfoongebruik is Willem dé perfecte combi van DJ & MC, maar… dan voor de prijs van 1!

Dus dames zet je BH een standje strakker en mannen sla je munten op de bar kapot, want het wordt FEEST!

Wil je toch weten wie Willem de Wijs is? Speciaal voor jou hebben we een biografie geschreven! Willem de Wijs is een begrip bij feestvierend Nederland en ver daarbuiten, hij is niet voor niets 2x uitgeroepen tot beste feest DJ van Nederland.

Willem de Wijs is bekend van o.a. Dutch Valley, Waailand Feestival, Jantjes Verjaardag en natuurlijk van zijn eigen evenement: Het Feestpaleis van Willem de Wijs. Ook in het buitenland knalt Willem door de speakers. Iedere zomer laat hij feestvierende vakantiegangers een onvergetelijke vakantie beleven. In de winter zet hij de skihutten op z’n kop tijdens de gezelligste après ski party’s. Tijdens een set van Willem gaan muziekstijlen van links naar rechts en komen ze in sneltreinvaart voorbij. Meezingen gegarandeerd!

Willem heeft singles en remixen uitgebracht met o.a. Het Feestteam, Roy Donders en Gebroeders Ko. De bekendste single van Willem de Wijs is ZAKKA ZAKKA. Deze zomerse party hit is niet weg te denken op elk feest!

Willem de Wijs boeken?

Wil je Willem de Wijs boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Willem de Wijs.

Wil je meer informatie of Willem de Wijs boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top