Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
tribute band Rhapsody Queen

Tribute band Rhapsody Queen

  • Duur optreden: 90 minuten
    Bezetting: 5 personen
    Techniek: Backline
    Licht(show): niet inbegrepen
    Richtprijs: Op aanvraag

Tribute band Rhapsody Queen Tribute UK is ontstaan uit passie voor muziek en voor alles wat met Queen te maken heeft. De wereld zal Freddie Mercury nooit mee zien optreden. Maar Rhapsody zet een show neer met dezelfde energie en overgave. Een waardige tribute voor Queen.

Tribute band Rhapsody Queen is een vijfkoppige band dat sinds 2005 publiek van over de hele wereld verblijdt met hun muziek. De mannen hebben op de meest prestigieuze evenementen gestaan. Van de Britse Ambassades en het Hampton Court Paleis tot het Manchester Rock Radio Festival and het Fribourg Festival in Zwitserland. Maar denk ook aan optredens bij de BBC, RAF, IOD London, Dabs Awards Ceremony, de Koninklijke Marine, het Britse Leger en de officiële Queen fanclub.

Rhapsody is niet alleen het meest op zijn plek op festivals, award-avonden en gala-diners, maar ook tijdens privé-aangelegenheden, bruiloften en andere sociale gelegenheden.

De band is net terug van een 4-weekse tour door India en speelt dit jaar op verschillende locaties in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Rhapsody is een live band die gegarandeerd het publiek meesleept en vermaakt met de beste hits van Queen. In hun optreden van een uur komen alle grote hits voorbij en in de tweeënhalf uur durende show passeren ook andere tracks voor de echte Queen-fan de revue.

Verzoekjes? Geef deze van tevoren aan en ze worden voor je gedraaid. Het optreden van Rhapsody is niet alleen een genot om naar te luisteren, ze maken er ook iets leuks van om naar te kijken. Verschillende kostuums omarmen de glamoreuze rockscene van de jaren 70 en de magische jaren 80.

Uiteraard komen de Hoover Junior-stofzuiger voorbij, evenals de lange cape en de kroon. Op verzoek speelt Rhapsody ‘Barcelona’ samen de getalenteerde en welbekende Soprano Amy Fuller.

Back To Top