skip to Main Content
Tjindjara

Tjindjara

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Inclusief 2 dansers
  • Techniek: inclusief tot 350 personen
  • Prijs: v.a. 1975,– ex BTW en Buma

Tjindjara maakte tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The voice of Holland een verpletterende indruk op de jury én het publiek! Tjindjara zong het nummer ‘What About Us’ van P!nk en wist daarmee alle coaches te overtuigen. “Sensationeel gedaan”, aldus Sanne. Anouk deed daar nog een schepje bovenop met de uitspraak: “Ik kan me niet voorstellen dat jij niet in de finale terecht gaat komen.” Ze koos uiteindelijk voor Ali B. 

Tjindjara is geen onbekende in het vak. Na haar deelname aan het Junior Songfestival in 2005 maakte ze haar eerste stappen in de muziek- en theaterwereld. Ze speelde o.a. in musicals als Droomvlucht en Harem en schitterde in de theatervoorstelling Jeans. In 2013 overdonderde ze Ali B al met haar talent in het programma X-Factor en scoorde vervolgens mooie rollen in de musicals Dreamgirls én The Bodyguard. Maar de zangeres werkt ook aan haar eigen muziekcarrière! In 2015 verscheen de track ‘Bad Habit’ in samenwerking met Dirtcaps en begin dit jaar lanceerde zij haar eigen single ‘Angel On The Streets’ ft. F1rstman.

Tjindjara is klaar om Nederland te veroveren met haar uptempo dance show! Samen met 2 dansers brengt ze een vette show met hits van o.a. Rihanna, Katy Perry en Whitney Houston, maar ook ‘What About Us’ van P!nk en ‘Rockabye’ en ‘Symphony’ van Clean Bandit.

Tjindjara Boeken?

Wilt u Tjindjara boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al uw artiesten boekingen. Op deze pagina vind u al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Tjindjara.

Wilt u meer informatie of Tjindjaraboeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

OfferteBoekingInformatie

Back To Top