skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
The Triplicats

The Triplicats

  • Semi Akoestisch
  • Duur optreden: Diversen sets mogelijk
  • Techniek: A of B-set
  • Prijs: Op aanvraag

The Triplicats

The Triplicats bestaat uit Dewi, Diederick en Sebas. Zij hebben elkaar ontmoet in Studio 21 in Hilversum, waar zij al jarenlang de muzikale omlijsting verzorgen bij Dinnershows en diverse grote evenementen. Onlangs hebben ze besloten hun vleugels uit te willen slaan naar buiten de studio.

The Triplicats onderscheiden zich van andere akoestische trio’s door hun originaliteit, kwaliteit en multi-instrumentaliteit. Niet alleen Dewi, maar ook Diederick kan de leadzang op zich nemen, alsmede i.p.v. de piano eens de viool op te pakken. Doordat Sebas naast contrabas ook gitaar speelt en ook nog meezingt, kan het trio zeer gevarieerd voor de dag komen. En zijn ook overal inzetbaar. Niet alleen hun eigen repertoire brengen zij ten gehore, maar ook muziek op maat is geen probleem voor dit muzikale trio.

Oude jazz en easy listening word afgewisseld met hits van nu, in een ‘vintage’ uitvoering. Met hun swing vintage music, loepzuivere driestemmigheid en het tot in de puntjes verzorgde uiterlijk zijn The Triplicats een lust voor oog èn oor.

The Triplicats Boeken? 

Wil je The Triplicats huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van The Triplicats.

Wil je meer informatie of  The Triplicats boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Back To Top