Skip to content
The Rich and Famous

The Rich and Famous

  • Coverband
  • Bezetting: 6 personen
  • Genre: Pop, Dance, 90’s
  • Duur optreden: 3x 45 of 2x 60 minuten
  • Optioneel: Blazers sectie en Allround DJ
  • Prijs: op aanvraag

The Rich And Famous is een energieke, aantrekkelijke en professionele coverband bestaande uit een sensationeel zangduo, geweldige muzikanten en een professioneel licht- en geluidsteam.

Zanger Wouter Vink kreeg bekendheid met zijn deelname aan The Voice of Holland en won vele harten door zijn stem en uitstraling. Zangeres Lynn Stephans is een prachtige verschijning met een onuitputtelijk dosis energie en een fenomenale stem. De bandleden bestaan uit ervaren musici die grote projecten achter hun naam hebben staan en menig bekend artiest hebben begeleid.

The Rich And Famous brengt een onvermoeibare afwisselende show met de allernieuwste hits, dance classics en de beste songs uit de 90’s.

Een optreden van The Rich And Famous is ook uit te breiden met een te gekke allround DJ. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

The Rich and Famous Boeken?

Wil je The Rich and Famous boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van The Rich and Famous.

Wil je meer informatie of The Rich and Famous boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top