Skip to content
The New First

The New First

  • Duur optreden: 4x 45 minuten
  • Bezetting: 7 personen
  • Techniek: M/B-set
  • Licht(show): LED Wall
  • Prijsindicatie v.a. 4950,– ex BTW en BUMA

Coverband The New First Boeken

Wil je coverband The New First huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van coverband The New First.

Wil je meer informatie of coverband The New First boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

The New First is de volledig vernieuwde editie van de befaamde First Showband, de all-round band die 25 jaar lang bekend stond als dé topformatie binnen de Nederlandse evenementen business.

Met 7 gepassioneerde entertainers en een imposante “classy” multimediale presentatie staat er anno 2016 wederom een product van internationale allure voor u klaar!

100% LIVE PARTY
The New First speelt herkenbare TOP 2000 HITS van alle tijden in werkelijk alle stijlen aangevuld met imposante ballades en recente TOP 40 HITS. En om echt het verschil te maken is er óók nog het stijlvolle intieme op een semi-akoestische manier gebrachte Singer-Songwriter, American Songbook, en Jazzy repertoire waarmee de band zich als een klasse apart onderscheidt. En dat natuurlijk allemaal …… 100% LIVE! De adrenaline, de passie en het plezier spatten van het podium. The New First snapt als geen ander dat elk feest en publiek anders is en stemt haar repertoire daarom optimaal af op de gelegenheid. Flexibiliteit is het codewoord!

Back To Top